Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeszcze Wygramy KS Zielone Berety
utrzymanko_1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 23.5
solid Schieten adequate
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Rusinek de bal. Hrebeljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebeljanović passt de bal in één keer door. Djetou is nu in balbezit. Djetou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rohonczy passt de bal zonder na te denken. Ecker rent richting de bal. Ecker passt de bal in één keer door. Djetou rent richting de bal. Djetou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Maris probeert de bal met de borst te controleren. Szczepański rent richting de bal. Szczepański passt de bal met de wreef. Djetou is nu in balbezit. Djetou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz passt de bal in één keer door. Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - KS Zielone Berety 0:1

42e minuut.
Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Herrera zijn tegenspeler op de grond. Przyziółkiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 32%, KS Zielone Berety 68%.
Jeszcze Wygramy - KS Zielone Berety 0:1

46e minuut.
Pambudhi komt het veld opgelopen. Vlachakis komt het veld opgelopen. Baden komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Szczepański geeft de bal voor. Inworp. Hrebeljanović met de inworp. Vlachakis rent richting de bal. Vlachakis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jeszcze Wygramy - KS Zielone Berety 1:1

60e minuut.
Vlachakis is nu in balbezit. Vlachakis speelt de bal door. Djetou heeft problemen om de bal te vangen. Djetou haalt uit met een fantastische trap. Gniza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - KS Zielone Berety 2:1

65e minuut.
Zeković onderschept slim de pass. Zeković geeft de bal voor. Klungelig pakt Wilczkowski de bal. Djetou rent richting de bal. Djetou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pambudhi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ostaszewski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vlachakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pambudhi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Strzeliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg probeert naar een medespeler te passen. Djetou is nu in balbezit. Djetou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - KS Zielone Berety 3:1

80e minuut.
Baden verovert de bal door een tackle van achteren. Baden geeft een hoge lob. Djetou is nu in balbezit. Djetou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - KS Zielone Berety 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 20%, KS Zielone Berety 80%.
Jeszcze Wygramy - KS Zielone Berety 4:1