Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tauzen Jeszcze Wygramy
Normal Tactiek utrzymanko_1
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 28.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Niźnik geeft de bal voor. Inworp. Mielniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baden rent richting de bal. Baden geeft een lange en hoge pass. Ciepiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pieńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Baden onderschept slim de pass. Baden speelt de bal door. Pambudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pambudhi draait met de bal, schiet en ... Ciepiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Parraguéz passt de bal in één keer door. Pambudhi heeft problemen om de bal te vangen. Pambudhi passt de bal in één keer door. Ecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tauzen - Jeszcze Wygramy 0:1

22e minuut.
Opaliński geeft een hoge lob. Inworp. Vlachakis met een snelle inworp. Baden bereikt de bal nog maar net als eerste. Baden geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vlachakis heeft problemen om de bal te vangen. Vlachakis geeft een lange en hoge pass. Pambudhi is nu in balbezit. Pambudhi draait met de bal, schiet en ... Ciepiela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tauzen - Jeszcze Wygramy 0:2

32e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Baden onderschept slim de pass. Baden passt de bal met de wreef. Ecker rent richting de bal. Ecker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tauzen - Jeszcze Wygramy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tauzen 71%, Jeszcze Wygramy 29%.
GKS Tauzen - Jeszcze Wygramy 0:3

52e minuut.
Pambudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pambudhi passt de bal zonder na te denken. Vlachakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecker is nu in balbezit. Vlachakis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vlachakis onderschept slim de pass. Vlachakis met een sublieme pass. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pambudhi onderschept slim de pass. Pambudhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vlachakis passt de bal met de wreef. Rohonczy geeft de bal voor. Bryl kopt de bal weg. Zapiec rent richting de bal. Zapiec geeft een hoge lob. Ciepiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lerch verovert de bal door een tackle van achteren. Baden onderschept slim de pass. Baden speelt de bal door. Pambudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pambudhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tauzen 78%, Jeszcze Wygramy 22%.
GKS Tauzen - Jeszcze Wygramy 0:3