Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeszcze Wygramy GKS Tauzen
utrzymanko_1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.2 gemiddelde waardering 16.5
very good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Rohonczy is nu in balbezit. Preś rent richting de bal. Preś passt de bal met de wreef. Djetou is nu in balbezit. Djetou draait met de bal, schiet en ... Paal!

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Egmond met de inworp. Djetou is nu in balbezit. Djetou haalt uit met een fantastische trap. Ciepiela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 1:0

2e minuut.
Turczyniak rent richting de bal. Maris met een sublieme pass. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pambudhi onderschept slim de pass. Pambudhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Maris met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lerch met de inworp. Pambudhi is nu in balbezit. Pambudhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
van Egmond met een snelle inworp. Maris bereikt de bal nog maar net als eerste. Maris passt de bal met de wreef. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 2:0

17e minuut.
Rohonczy onderschept slim de pass. Rohonczy geeft de bal voor. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou haalt uit met een fantastische trap. Ciepiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 3:0

22e minuut.
Maris speelt de bal door. Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohonczy geeft een lange en hoge pass. Djetou is nu in balbezit. Djetou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
van Egmond is nu in balbezit. van Egmond met een sublieme pass. Djetou is nu in balbezit. Djetou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 4:0

26e minuut.
Preś probeert naar een medespeler te passen. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koman geeft een hoge lob. Djetou rent richting de bal. Djetou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pancu probeert naar een medespeler te passen. Maris met een sublieme pass. Sławoj is nu in balbezit. Djetou verovert de bal door een tackle van achteren. Djetou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 5:0

36e minuut.
Pambudhi is nu in balbezit. Pambudhi passt de bal met de wreef. Pieńkowski rent richting de bal. Djetou onderschept slim de pass. Djetou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 6:0

38e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś geeft een hoge lob. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 22%, GKS Tauzen 78%.
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 6:0

47e minuut.
Turczyniak rent richting de bal. Rohonczy verovert de bal door een tackle van achteren. Rohonczy geeft de bal voor. Djetou rent richting de bal. Djetou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś met een sublieme pass. Maris probeert naar een medespeler te passen. Djetou rent richting de bal. Djetou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Rohonczy verovert de bal door een tackle van achteren. Rohonczy geeft een lange en hoge pass. Opaliński heeft problemen om de bal te vangen. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś passt de bal met de wreef. Djetou rent richting de bal. Djetou haalt uit met een fantastische trap. Ciepiela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 7:0

75e minuut.
Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancu geeft een lange en hoge pass. Pambudhi speelt de bal door. Djetou heeft problemen om de bal te vangen. Djetou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 8:0

85e minuut.
Pancu onderschept slim de pass. Pancu met een sublieme pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedź verovert de bal door een tackle van achteren. Niedźwiedź schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 34%, GKS Tauzen 66%.
Jeszcze Wygramy - GKS Tauzen 8:0