Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JB Czwartako AK Ruczaj
przejście Tactiek SK KO
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Foltyn met een sublieme pass. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wleklak begaat een overtreding. Wleklak krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Wleklak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stasiuk met een snelle inworp. Łakomy rent richting de bal. Łakomy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Kononowicz de bal. Kozak rent richting de bal. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JB Czwartako - AK Ruczaj 1:0

11e minuut.
Brisset verovert de bal door een tackle van achteren. Brisset passt de bal in één keer door. Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Gaduła geeft een hoge lob. Žemla kopt de bal weg. Brisset is nu in balbezit. Brisset schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gaduła de bal onder controle te krijgen. Jakubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Brisset rent richting de bal. Brisset geeft een lange en hoge pass. Kononowicz geeft een hoge lob. Kozak maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JB Czwartako - AK Ruczaj 2:0

20e minuut.
Foltyn passt de bal in één keer door. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Jakubowicz met een harde bal richting middenveld. Mola kopt de bal weg. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jakubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola speelt de bal door. Kononowicz met een sublieme pass. Kozak rent richting de bal. Kozak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Brisset passt de bal met de wreef. Açelya rent richting de bal. Açelya passt de bal met de wreef. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JB Czwartako 27%, AK Ruczaj 73%.
JB Czwartako - AK Ruczaj 2:0

47e minuut.
Açelya passt de bal met de wreef. Brisset is nu in balbezit. Brisset passt de bal in één keer door. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Bendkowski geeft de bal voor. Inworp. Mola met een snelle inworp. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski passt de bal in één keer door. Mola is nu in balbezit. Mola geeft een lange en hoge pass. Kononowicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Žemla rent richting de bal. Žemla met een sublieme pass. Daar is Brisset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Açelya onderschept slim de pass. Açelya speelt de bal door. Kononowicz is nu in balbezit. Daar is Kononowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kononowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ołówek rent richting de bal. Mola onderschept slim de pass. Mola met een sublieme pass. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Madey heeft problemen om de bal te vangen. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kozak de bal. Kozak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Açelya passt de bal in één keer door. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak schiet op doel. Jakubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kozak probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz speelt de bal door. Brisset is nu in balbezit. Brisset schiet op doel. Jakubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bendkowski de bal. Kozak is nu in balbezit. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JB Czwartako - AK Ruczaj 3:0

70e minuut.
Brisset passt de bal in één keer door. Kononowicz speelt de bal door. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JB Czwartako - AK Ruczaj 4:0

71e minuut.
Łakomy passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kononowicz de bal onder controle te krijgen. Kononowicz passt de bal in één keer door. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gaduła geeft een hoge lob. Inworp. Brisset met een snelle inworp. Kozak rent richting de bal. Kozak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JB Czwartako - AK Ruczaj 5:0

77e minuut.
Ołówek is nu in balbezit. Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola passt de bal zonder na te denken. Kozak rent richting de bal. Kozak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Açelya met een sublieme pass. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kozak de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap. Jakubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Žemla kopt de bal weg. Açelya rent richting de bal. Açelya geeft een hoge lob. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... Jakubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mola is nu in balbezit. Mola met een sublieme pass. Kozak is nu in balbezit. Kozak haalt uit met een fantastische trap. Jakubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JB Czwartako - AK Ruczaj 6:0

81e minuut.
Łakomy heeft problemen om de bal te vangen. Andreolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreolli probeert naar een medespeler te passen. Mola is nu in balbezit. Mola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mola passt de bal met de wreef. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz speelt de bal door. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz met een sublieme pass. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JB Czwartako - AK Ruczaj 7:0

89e minuut.
Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz met een sublieme pass. Brisset is nu in balbezit. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JB Czwartako 20%, AK Ruczaj 80%.
JB Czwartako - AK Ruczaj 7:0