Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LechUltras FC Anette
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Świerczok probeert de bal met de borst te controleren. Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mysiak passt de bal zonder na te denken. Życki bereikt de bal nog maar net als eerste. Życki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - FC Anette 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LechUltras 55%, FC Anette 45%.
LechUltras - FC Anette 0:1

52e minuut.
Chmielowiec probeert naar een medespeler te passen. Zientara is nu in balbezit. Zientara speelt de bal door. Mysiak rent richting de bal. Mysiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - FC Anette 0:2

61e minuut.
Zientara rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zientara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mysiak is nu in balbezit. Mysiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kulawiak geeft de bal voor. Walendziuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajon is nu in balbezit. Bajon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walendziuk de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Żurawek met de inworp. Rojek is nu in balbezit. Rojek geeft de bal voor. Mysiak rent richting de bal. Mysiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LechUltras 56%, FC Anette 44%.
LechUltras - FC Anette 0:2