Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0151
  • Stadion: BAME FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1748
BAME FC Pento Kiełbasów
Normal Tactiek Defend
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nykiś is nu in balbezit. Nykiś geeft een hoge lob. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAME FC - Pento Kiełbasów 1:0

14e minuut.
Wyrębek passt de bal zonder na te denken. Kurski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reyer. Reyer krijgt een gele kaart. Kurski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Czerembor rent richting de bal. Czerembor passt de bal zonder na te denken. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malicki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAME FC - Pento Kiełbasów 1:1

22e minuut.
Czerembor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reyer krijgt zijn hoofd ertegen. Bania heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BAME FC - Pento Kiełbasów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAME FC 55%, Pento Kiełbasów 45%.
BAME FC - Pento Kiełbasów 1:2

46e minuut.
Czerembor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerembor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nykiś de bal onder controle te krijgen. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Czerembor met een sublieme pass. Kurski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żeromski. Żeromski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Wyrębek rent richting de bal. Służalec rent richting de bal. Reyer is nu in balbezit. Karpacz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Drożdżewski rent richting de bal. Drożdżewski geeft een hoge lob. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap. Certowicz probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAME FC - Pento Kiełbasów 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAME FC 38%, Pento Kiełbasów 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAME FC - Pento Kiełbasów 2:2