Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK Ruczaj Jeszcze Wygramy
SK KO Tactiek utrzymanko_1
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 31.5
weak Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Parraguéz is nu in balbezit. Foltyn begaat een overtreding. Parraguéz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zeković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Djetou kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Vlachakis bereikt de bal nog maar net als eerste. van Egmond is nu in balbezit. Laddach verovert de bal door een tackle van achteren. Vlachakis geeft een hoge lob. Djetou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Ruczaj - Jeszcze Wygramy 0:1

6e minuut.
Parraguéz met een snelle inworp. van Egmond heeft problemen om de bal te vangen. Vlachakis rent richting de bal. van Egmond rent richting de bal. van Egmond geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Ruczaj - Jeszcze Wygramy 0:2

19e minuut.
Zeković speelt de bal door. Daar is Pambudhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parraguéz is nu in balbezit. Parraguéz passt de bal zonder na te denken. Vlachakis probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Ruczaj - Jeszcze Wygramy 0:3

29e minuut.
Foltyn rent richting de bal. Parraguéz verovert de bal door een tackle van achteren. Parraguéz geeft de bal voor. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
van Egmond met een snelle inworp. Parraguéz is nu in balbezit. Parraguéz geeft de bal voor. Pambudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pambudhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Ruczaj - Jeszcze Wygramy 0:4

35e minuut.
Solares bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec verovert de bal door een tackle van achteren. Zapiec geeft de bal voor. Klungelig pakt Pambudhi de bal. Pambudhi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zapiec rent richting de bal. Zeković met een sublieme pass. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou draait met de bal, schiet en ... Jakubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Ruczaj - Jeszcze Wygramy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Ruczaj 65%, Jeszcze Wygramy 35%.
AK Ruczaj - Jeszcze Wygramy 0:5

49e minuut.
Pambudhi is nu in balbezit. Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski passt de bal in één keer door. Vlachakis is nu in balbezit. Vlachakis geeft een hoge lob. Jakubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gaduła is nu in balbezit. Gaduła geeft een hoge lob. Daar is Baden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baden geeft de bal voor. Djetou maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakubowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Ruczaj - Jeszcze Wygramy 0:6

61e minuut.
Vlachakis is nu in balbezit. Andreolli rent richting de bal. Vlachakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vlachakis geeft een lange en hoge pass. Djetou krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jakubowicz met een harde bal richting middenveld. Łakomy kopt de bal weg. Baden bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares onderschept slim de pass. Solares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Baden met een sublieme pass. Vlachakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlachakis passt de bal zonder na te denken. Djetou is nu in balbezit. Djetou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baden met een sublieme pass. Vlachakis heeft problemen om de bal te vangen. Vlachakis passt de bal zonder na te denken. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
van Egmond probeert de bal met de borst te controleren. Madey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Egmond is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baden met een snel genomen vrije trap. Djetou maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Ruczaj 76%, Jeszcze Wygramy 24%.
AK Ruczaj - Jeszcze Wygramy 0:6