Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GangStarr Clan BAME FC
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Drożdżewski met een sublieme pass. Karpacz is nu in balbezit. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz rent richting de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Çamdalı bokst de bal weg.

10e minuut.
Bania geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Carbajo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triñans bereikt de bal nog maar net als eerste. Triñans schiet op doel. Lizik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz geeft een hoge lob. Çamdalı speelt de bal door. Alva is nu in balbezit. Alva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - BAME FC 1:0

23e minuut.
Daar is Kunicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Kurski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Karpacz geeft een hoge lob. Fernández Carbajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Carbajo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fernández Carbajo kan niet meer verder spelen. Matras komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka geeft een hoge lob. Matras probeert de bal aan de voet te houden. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - BAME FC 2:0

44e minuut.
Sánchez Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Sobieszczański geeft de bal voor. Alva is nu in balbezit. Alva schiet op doel. Lizik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - BAME FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangStarr Clan 47%, BAME FC 53%.
GangStarr Clan - BAME FC 3:0

55e minuut.
Agirretxe Arruti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek geeft de bal voor. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Nykiś passt de bal zonder na te denken. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti geeft een hoge lob. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kunicki passt de bal met de wreef. Wałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałek schiet op doel. Çamdalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bania zijn tegenspeler op de grond. Mosqueda moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mosqueda kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Triñans heeft problemen om de bal te vangen. Alva rent richting de bal. Triñans is nu in balbezit. Triñans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangStarr Clan 54%, BAME FC 46%.
GangStarr Clan - BAME FC 3:0