Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zielone Berety Pandemic Survivors F.C.
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 18
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


21e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Strzeliński geeft de bal voor. Leśnik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zielone Berety 50%, Pandemic Survivors F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zielone Berety - Pandemic Survivors F.C. 0:0

50e minuut.
Ćwieląg passt de bal zonder na te denken. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Pandemic Survivors F.C. 1:0

54e minuut.
Ćwieląg geeft de bal voor. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz met een sublieme pass. Leśnik rent richting de bal. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Pandemic Survivors F.C. 2:0

58e minuut.
Garsta met een sublieme pass. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałamut legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leśnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przyziółkiewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fagas is nu in balbezit. Fagas geeft een lange en hoge pass. Jagodziński rent richting de bal. Deja rent richting de bal. Deja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Pandemic Survivors F.C. 2:1

64e minuut.
Sak rent richting de bal. Sak passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Deja rent richting de bal. Deja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ... Garsta rent richting de bal. Garsta geeft de bal voor. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zielone Berety 50%, Pandemic Survivors F.C. 50%.
KS Zielone Berety - Pandemic Survivors F.C. 2:1