Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS KOSZARY SOP Jeszcze Wygramy
Normal Tactiek utrzymanko_1
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Parraguéz probeert de bal aan de voet te houden. Rohonczy rent richting de bal. Rohonczy probeert naar een medespeler te passen. van Egmond bereikt de bal nog maar net als eerste. van Egmond haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
van Egmond rent richting de bal. van Egmond probeert naar een medespeler te passen. Pambudhi rent richting de bal. Pambudhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - Jeszcze Wygramy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KOSZARY SOP 79%, Jeszcze Wygramy 21%.
KS KOSZARY SOP - Jeszcze Wygramy 0:1

46e minuut.
Ecker komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Sadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maris rent richting de bal. Sadecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sadecki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zieleń de bal onder controle te krijgen. van Egmond rent richting de bal. van Egmond schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Maris de bal. Parraguéz is nu in balbezit. van Egmond bereikt de bal nog maar net als eerste. van Egmond draait met de bal, schiet en ... Daar is Haberski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Parraguéz rent richting de bal. Maris speelt de bal door. Zieleń probeert naar een medespeler te passen. van Egmond is nu in balbezit. van Egmond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - Jeszcze Wygramy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KOSZARY SOP 70%, Jeszcze Wygramy 30%.
KS KOSZARY SOP - Jeszcze Wygramy 0:2