Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LechUltras JB Czwartako
442 Tactiek przejście
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Świerczok geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brisset met de inworp. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ogrodowczyk trapt de bal weg van het doel. Maluśki kopt de bal weg. Daar is Kozak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Žemla passt de bal in één keer door. Kozak is nu in balbezit. Szpiech speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Žemla passt de bal in één keer door. Kozak heeft problemen om de bal te vangen. Kozak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szpiech de bal. Szpiech geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brisset onderschept slim de pass. Brisset passt de bal zonder na te denken. Kozak is nu in balbezit. Kozak haalt uit met een fantastische trap. Ogrodowczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:1

18e minuut.
Kozak haalt uit met een fantastische trap. Ogrodowczyk probeert naar een medespeler te passen. Szpiech speelt de bal door. Kozak rent richting de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap. Ogrodowczyk bokst de bal weg. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:2

27e minuut.
Kononowicz kopt de bal weg. Obeadă rent richting de bal. Kozak rent richting de bal. Kozak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:3

29e minuut.
Ławreszuk geeft een hoge lob. Inworp. Brisset met een snelle inworp. Kozak kan de bal niet met de borst controleren. Kozak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sopata geeft een lange en hoge pass. Kononowicz kopt de bal weg. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozak rent richting de bal. Kozak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozak rent richting de bal. Kozak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kozak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozak speelt de bal door. Obeadă controleert de bal met de borst. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Ogrodowczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:4

42e minuut.
Žemla geeft een hoge lob. Obeadă kopt de bal weg. Kozak probeert de bal aan de voet te houden. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LechUltras 76%, JB Czwartako 24%.
LechUltras - JB Czwartako 0:5

48e minuut.
Obeadă passt de bal in één keer door. Brisset rent richting de bal. Świerczok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Świerczok krijgt een gele kaart. Brisset raakt geblesseerd tijdens het duel. Obeadă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:6

52e minuut.
Brisset passt de bal met de wreef. Kozak rent richting de bal. Świerczok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Świerczok krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kozak raakt geblesseerd tijdens het duel. Szpiech neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kulawiak rent richting de bal. Mola verovert de bal door een tackle van achteren. Mola probeert naar een medespeler te passen. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Szpiech passt de bal in één keer door. Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Ogrodowczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:7

56e minuut.
Er-Rihani onderschept slim de pass. Er-Rihani met een sublieme pass. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. Ogrodowczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:8

59e minuut.
Brisset passt de bal met de wreef. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech geeft de bal voor. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:9

62e minuut.
Twaróg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mola met een snelle inworp. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech passt de bal met de wreef. Mola is nu in balbezit. Mola draait met de bal, schiet en ... Ogrodowczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Kozak de bal. Mola is nu in balbezit. Mola speelt de bal door. Kozak rent richting de bal. Kozak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Ogrodowczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:10

74e minuut.
Szpiech rent richting de bal. Szpiech speelt de bal door. Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz speelt de bal door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:11

80e minuut.
Kozakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozak rent richting de bal. Kozak geeft een hoge lob. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:12

82e minuut.
Er-Rihani heeft problemen om de bal te vangen. Er-Rihani geeft een hoge lob. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Ogrodowczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:13

85e minuut.
Mola onderschept slim de pass. Mola passt de bal in één keer door. Kononowicz heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:14

87e minuut.
Klungelig pakt Kononowicz de bal. Kononowicz passt de bal met de wreef. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - JB Czwartako 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LechUltras 81%, JB Czwartako 19%.
LechUltras - JB Czwartako 0:15