Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hetman Strzały AK Ruczaj
Normal Tactiek SK KO
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 23.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Andreolli geeft een hoge lob. Kajdas heeft problemen om de bal te vangen. Solares rent richting de bal. Solares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Strzały - AK Ruczaj 0:1

18e minuut.
Solares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kajdas. Solares raakt geblesseerd tijdens het duel. Foltyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kajdas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Strzały - AK Ruczaj 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hetman Strzały 47%, AK Ruczaj 53%.
Hetman Strzały - AK Ruczaj 0:2

46e minuut.
Solares met een sublieme pass. Łakomy heeft problemen om de bal te vangen. Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gilewski is nu in balbezit. Łakomy rent richting de bal. Łakomy met een sublieme pass. Solares bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Szut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piotrkowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrkowczyk passt de bal in één keer door. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Strzały - AK Ruczaj 1:2

71e minuut.
Łakomy geeft een hoge lob. Foltyn is nu in balbezit. Foltyn probeert naar een medespeler te passen. Solares is nu in balbezit. Solares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Strzały - AK Ruczaj 1:3

73e minuut.
Stasiuk onderschept slim de pass. Stasiuk passt de bal met de wreef. Solares bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares haalt uit met een fantastische trap. Słaby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Strzały - AK Ruczaj 1:4

75e minuut.
Andreolli passt de bal met de wreef. Solares is nu in balbezit. Łakomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares is nu in balbezit. Solares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Madey passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurtyka de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ołówek. Ołówek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hetman Strzały 53%, AK Ruczaj 47%.
Hetman Strzały - AK Ruczaj 1:4