Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeszcze Wygramy LechUltras
utrzymanko_1 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.7 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Zeković passt de bal zonder na te denken. Kozakiewicz rent richting de bal. Hrebeljanović rent richting de bal. Hrebeljanović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Twaróg de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zeković rent richting de bal. Białogłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Białogłowski geeft een lange en hoge pass. Pambudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pambudhi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pambudhi controleert de bal met de borst. Maris bereikt de bal nog maar net als eerste. Maris passt de bal met de wreef. van Egmond heeft problemen om de bal te vangen. van Egmond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zeković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrebeljanović rent richting de bal. Hrebeljanović speelt de bal door. Daar is van Egmond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Egmond draait met de bal, schiet en ... Ogrodowczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 29%, LechUltras 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jeszcze Wygramy - LechUltras 0:0

46e minuut.
Ecker komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maris speelt de bal door. Ecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecker passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Egmond bereikt de bal nog maar net als eerste. van Egmond haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec passt de bal met de wreef. Hrebeljanović rent richting de bal. Hrebeljanović draait met de bal, schiet en ... Ogrodowczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ogrodowczyk speelt de bal door. Bajon is nu in balbezit. Bajon passt de bal zonder na te denken. Hrebeljanović rent richting de bal. Hrebeljanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Baden komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk geeft een hoge lob. Inworp. Hrebeljanović met de inworp. Maris geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Djetou komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Maluśki rent richting de bal. Bajon rent richting de bal. Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon rent richting de bal. Bajon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Twaróg probeert de bal met de borst te controleren. Twaróg geeft een hoge lob. Rohonczy heeft problemen om de bal te vangen. Baden rent richting de bal. Baden geeft de bal voor. Ogrodowczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Djetou de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Preś speelt de bal door. Baden bereikt de bal nog maar net als eerste. Baden met een sublieme pass. Djetou heeft problemen om de bal te vangen. Djetou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - LechUltras 1:0

89e minuut.
Baden bereikt de bal nog maar net als eerste. Baden speelt de bal door. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecker rent richting de bal. Ecker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 29%, LechUltras 71%.
Jeszcze Wygramy - LechUltras 1:0