Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GangStarr Clan GKS Tauzen
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 17
good Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Matras geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Opaliński de bal onder controle te krijgen. Papakostas rent richting de bal. Papakostas haalt uit met een fantastische trap. Ciepiela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - GKS Tauzen 1:0

4e minuut.
Bryl rent richting de bal. Bryl passt de bal in één keer door. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez onderschept slim de pass. Sánchez Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez passt de bal met de wreef. Papakostas heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sławoj heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Szynkaruk begaat een overtreding. Szynkaruk krijgt een gele kaart. Sánchez Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Vachromejevas wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Szynkaruk de bal onder controle te krijgen. Ciepiela bokst de bal weg.

20e minuut.
Papakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papakostas passt de bal met de wreef. Opaliński rent richting de bal. Sánchez Rodríguez onderschept slim de pass. Sánchez Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Papakostas is nu in balbezit. Papakostas passt de bal zonder na te denken. Sławoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez schiet op doel. Ciepiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Papakostas de bal. Papakostas haalt uit met een fantastische trap. Ciepiela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - GKS Tauzen 2:0

37e minuut.
Opaliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Agirretxe Arruti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Ciepiela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Strąk trapt de bal weg. Sánchez Rodríguez speelt de bal door. Tummolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - GKS Tauzen 3:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guziałek komt het veld opgelopen. Fernández Carbajo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangStarr Clan 33%, GKS Tauzen 67%.
GangStarr Clan - GKS Tauzen 3:0

52e minuut.
Sánchez Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Papakostas is nu in balbezit. Papakostas schiet op doel. Niźnik probeert de bal aan de voet te houden. Ciepiela probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fernández Carbajo geeft de bal voor. Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Niźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papakostas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Guziałek rent richting de bal. Guziałek passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Opaliński de bal onder controle te krijgen. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - GKS Tauzen 4:0

82e minuut.
Turczyniak onderschept slim de pass. Turczyniak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hilă de bal. Niedźwiedź is nu in balbezit. Niedźwiedź schiet op doel. Strąk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Lerch heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tummolo is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papakostas rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papakostas is nu in balbezit. Papakostas haalt uit met een fantastische trap. Ciepiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangStarr Clan - GKS Tauzen 5:0

87e minuut.
Lerch met de inworp. Sławoj is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez maakt een afschuwelijke overtreding. Sánchez Rodríguez krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Turczyniak met een sublieme pass. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Lerch bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti verovert de bal door een tackle van achteren. Agirretxe Arruti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangStarr Clan 42%, GKS Tauzen 58%.
GangStarr Clan - GKS Tauzen 5:0