Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLS Iskra Iskrzynia FC Koniecbór
Normal Tactiek ddd
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 41.2
solide Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Cassara rent richting de bal. Rondo verovert de bal door een tackle van achteren. Rondo met een sublieme pass. Roveri is nu in balbezit. Roveri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Battaglini is nu in balbezit. Patola is nu in balbezit. Patola met een sublieme pass. Bendian is nu in balbezit. Bendian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Battaglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaglini passt de bal zonder na te denken. Roveri is nu in balbezit. Roveri haalt uit met een fantastische trap. Marolda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill geeft een hoge lob. Bru probeert de bal met de borst te controleren. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Battaglini probeert naar een medespeler te passen. Carioni rent richting de bal. Carioni probeert naar een medespeler te passen. Roveri rent richting de bal. Roveri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atzei komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Bru rent richting de bal. Bru geeft een hoge lob. Wnęk speelt de bal door. Roveri rent richting de bal. Roveri schiet op doel. Itani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - FC Koniecbór 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLS Iskra Iskrzynia 42%, FC Koniecbór 58%.
KLS Iskra Iskrzynia - FC Koniecbór 1:0

46e minuut.
Bendian rent richting de bal. Bendian passt de bal in één keer door. Atzei speelt de bal door. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Erović kan de bal niet met de borst controleren. Battaglini verovert de bal door een tackle van achteren. Battaglini geeft een hoge lob. Carioni geeft een lange en hoge pass. Rondo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Roveri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marolda de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marolda onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carioni is nu in balbezit. Carioni geeft de bal voor. Barberà probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roveri de bal. Roveri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - FC Koniecbór 2:0

66e minuut.
Johanovský komt het veld opgelopen. Raicu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
George rent richting de bal. George geeft de bal voor. Raicu kopt de bal weg. Roveri rent richting de bal. Roveri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Itani trapt de bal weg van het doel. Zabielinas kopt de bal weg. Glinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patola rent richting de bal. Patola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Roveri de bal. Marolda is nu in balbezit. Roveri verovert de bal door een tackle van achteren. Roveri draait met de bal, schiet en ... Karikas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Zabielinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glinos geeft een hoge lob. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri draait met de bal, schiet en ... Itani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
George rent richting de bal. George geeft de bal voor. Johanovský speelt de bal door. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulloa komt het veld opgelopen. Bejnierowicz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Carioni passt de bal met de wreef. Roveri rent richting de bal. Raicu is nu in balbezit. Raicu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - FC Koniecbór 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLS Iskra Iskrzynia 45%, FC Koniecbór 55%.
KLS Iskra Iskrzynia - FC Koniecbór 3:0