Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IDDN_Orzeł Sandecja NS
442 Tactiek 532
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten excellent
adequate Passen adequate
good Verdedigen formidable


6e minuut.
Gierbulewicz geeft een hoge lob. Ágai Kis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pasik de bal onder controle te krijgen. Trento rent richting de bal. Trento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Żyła de bal. Żyła passt de bal met de wreef. Sziráki rent richting de bal. Sziráki schiet op doel. Prętczyński bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Trento probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ágai Kis de bal. Ágai Kis passt de bal in één keer door. Sziráki rent richting de bal. Sziráki schiet op doel. Prętczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Prętczyński trapt de bal weg. Korzonek controleert de bal met de borst. Bărzoi met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jabr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ágai Kis rent richting de bal. Ágai Kis schiet op doel. Bonello probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Sandecja NS 0:1

25e minuut.
Żyła geeft een lange en hoge pass. Brokuła rent richting de bal. Sziráki verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sziráki de bal. Sziráki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Trento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trento passt de bal zonder na te denken. Ágai Kis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ágai Kis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Sandecja NS 0:2

35e minuut.
Skondras schiet op doel. Aylanç speelt de bal door. Daar is Korzonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Jabr de bal. Jabr geeft een hoge lob. Korzonek kopt de bal weg. Ágai Kis is nu in balbezit. Ágai Kis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal met de wreef. Aylanç bereikt de bal nog maar net als eerste. Skondras verovert de bal door een tackle van achteren. Skondras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDDN_Orzeł 60%, Sandecja NS 40%.
IDDN_Orzeł - Sandecja NS 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Ágai Kis de bal. Trento bereikt de bal nog maar net als eerste. Trento passt de bal zonder na te denken. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Korzonek probeert de bal met de borst te controleren. Błaszko onderschept slim de pass. Błaszko speelt de bal door. Klungelig pakt Skondras de bal. Skondras draait met de bal, schiet en ... Brun bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Skondras de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Jabr rent richting de bal. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki draait met de bal, schiet en ... Prętczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Żyła passt de bal met de wreef. Trento is nu in balbezit. Trento passt de bal zonder na te denken. Ágai Kis is nu in balbezit. Ágai Kis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Brokuła geeft de bal voor. Inworp. Wójcicki met de inworp. Korzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzonek geeft de bal voor. Prętczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klungelig pakt Aylanç de bal. Aylanç met een sublieme pass. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ágai Kis verovert de bal door een tackle van achteren. Ágai Kis geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Sandecja NS 0:3

72e minuut.
Błaszko passt de bal in één keer door. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ágai Kis. Ágai Kis krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ogierman kopt de bal weg. Austnes heeft problemen om de bal te vangen. Austnes met een sublieme pass. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki draait met de bal, schiet en ... Prętczyński bokst de bal weg.

76e minuut.
Trento passt de bal zonder na te denken. Austnes rent richting de bal. Austnes speelt de bal door. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDDN_Orzeł 64%, Sandecja NS 36%.
IDDN_Orzeł - Sandecja NS 0:3