Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Skarpetki FC CHEŁM ŚLĄSKI
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 34.6
matig Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


20e minuut.
Klungelig pakt Struś de bal. Gryciuk is nu in balbezit. Gryciuk probeert naar een medespeler te passen. Hejmej rent richting de bal. Hejmej schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - FC CHEŁM ŚLĄSKI 0:1

27e minuut.
Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Lipski is nu in balbezit. Wańdoch onderschept slim de pass. Wańdoch geeft de bal voor. Garstka heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - FC CHEŁM ŚLĄSKI 0:2

31e minuut.
Daar is Struś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryciuk onderschept slim de pass. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Laskowik geeft een hoge lob. Inworp. Potrzebowski met de inworp. Zientara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zientara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dubicki rent richting de bal. Dubicki passt de bal met de wreef. Zarzeczny probeert de bal aan de voet te houden. Hejmej rent richting de bal. Hejmej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - FC CHEŁM ŚLĄSKI 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Skarpetki 71%, FC CHEŁM ŚLĄSKI 29%.
KS Skarpetki - FC CHEŁM ŚLĄSKI 0:3

55e minuut.
Garstka is nu in balbezit. Garstka geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liturgista neemt de hoekschop. Hejmej kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gryciuk is nu in balbezit. Gryciuk passt de bal in één keer door. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny schiet op doel. Hejmej krijgt zijn hoofd ertegen. Frontczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - FC CHEŁM ŚLĄSKI 0:4

65e minuut.
Gryciuk passt de bal met de wreef. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zarzeczny raakt geblesseerd tijdens het duel. Gryciuk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Frontczek bokst de bal weg. Gryciuk rent richting de bal. Gryciuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Liturgista rent richting de bal. Liturgista passt de bal met de wreef. Gryciuk geeft een lange en hoge pass. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - FC CHEŁM ŚLĄSKI 0:5

70e minuut.
Hejmej passt de bal met de wreef. Szupin rent richting de bal. Szupin geeft de bal voor. Niciński rent richting de bal. Niciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szupin trapt de bal weg. Vondel kopt de bal weg. Gryciuk is nu in balbezit. Gryciuk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - FC CHEŁM ŚLĄSKI 0:6

80e minuut.
Struś passt de bal in één keer door. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop is nu in balbezit. Niciński onderschept slim de pass. Niciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Hejmej de bal. Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny onderschept slim de pass. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lipski rent richting de bal. Wańdoch verovert de bal door een tackle van achteren. Wańdoch met een sublieme pass. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - FC CHEŁM ŚLĄSKI 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Skarpetki 62%, FC CHEŁM ŚLĄSKI 38%.
KS Skarpetki - FC CHEŁM ŚLĄSKI 0:7