Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie 1906 Los Blancos C.F
Attack Tactiek freedom
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Trynkiewicz passt de bal met de wreef. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyn maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Augustyn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Augustyn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Paliński is nu in balbezit. Balcer maakt een afschuwelijke overtreding. Paliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Proksa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pezda is nu in balbezit. Pezda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brzęczek zal de hoekschop nemen. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Obara heeft problemen om de bal te vangen. Paliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad begaat een overtreding. Nowosad krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Redlewski is nu in balbezit. Balcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Redlewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pietryka met een snelle inworp. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara passt de bal zonder na te denken. Pezda rent richting de bal. Pezda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Koziara rent richting de bal. Koziara passt de bal in één keer door. Bianga onderschept slim de pass. Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Polski passt de bal in één keer door. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie 1906 59%, Los Blancos C.F 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłębie 1906 - Los Blancos C.F 0:0

52e minuut.
Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bianga de bal onder controle te krijgen. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski schiet op doel. Bruderek bokst de bal weg.

55e minuut.
Kobiela schiet op doel. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski geeft de bal voor. Hapka is nu in balbezit. Hapka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hapka is nu in balbezit. Brzęczek begaat een overtreding. Hapka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hapka met een snel genomen vrije trap. Nowosad springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie 1906 - Los Blancos C.F 1:0

80e minuut.
Obara rent richting de bal. Obara geeft een hoge lob. Inworp. Hapka met een snelle inworp. Kwilecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Proksa is nu in balbezit. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel probeert naar een medespeler te passen. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie 1906 46%, Los Blancos C.F 54%.
Zagłębie 1906 - Los Blancos C.F 1:0