Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Sadło Academia Lunga
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Uznański is nu in balbezit. Targosz begaat een overtreding. Uznański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broniewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Targosz kopt de bal weg. Kuklinowski met een sublieme pass. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - Academia Lunga 0:1

12e minuut.
Ogaza kopt de bal weg. Broniewski speelt de bal door. Piskorz heeft problemen om de bal te vangen. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Górecki probeert naar een medespeler te passen. Waligóra rent richting de bal. Waligóra passt de bal in één keer door. Uznański rent richting de bal. Uznański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Broniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Broniewski met een sublieme pass. Uznański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaowocny is nu in balbezit. Zaowocny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kuklinowski met een snelle inworp. Ogaza rent richting de bal. Broniewski rent richting de bal. Ogaza onderschept slim de pass. Ogaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Sadło 48%, Academia Lunga 52%.
Wielkie Sadło - Academia Lunga 0:1

49e minuut.
Górecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Targosz de bal. Targosz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kełkowiecki de bal onder controle te krijgen. Kełkowiecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kełkowiecki geeft de bal voor. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogaza is nu in balbezit. Ogaza haalt uit met een fantastische trap. Gutfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - Academia Lunga 0:2

57e minuut.
Kełkowiecki passt de bal in één keer door. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski rent richting de bal. Ogaza verovert de bal door een tackle van achteren. Ogaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lankiewicz rent richting de bal. Górecki verovert de bal door een tackle van achteren. Górecki probeert naar een medespeler te passen. Uznański bereikt de bal nog maar net als eerste. Uznański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - Academia Lunga 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Sadło 45%, Academia Lunga 55%.
Wielkie Sadło - Academia Lunga 1:2