Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koniecbór IDDN_Orzeł
ddd Tactiek 442
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 38.6
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Bendian speelt de bal door. Patola rent richting de bal. Skondras is nu in balbezit. Patola is nu in balbezit. Patola haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Pasik rent richting de bal. Zabielinas onderschept slim de pass. Zabielinas passt de bal zonder na te denken. Bendian is nu in balbezit. Bendian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Itani trapt de bal weg van het doel. Bru is nu in balbezit. Bru speelt de bal door. Bendian is nu in balbezit. Bendian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - IDDN_Orzeł 1:0

13e minuut.
Skondras passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brokuła de bal. Patola rent richting de bal. Patola heeft problemen om de bal te vangen. Patola geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola draait met de bal, schiet en ... Bonello met een sublieme pass. Bendian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian schiet op doel. Prętczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cassara passt de bal in één keer door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado passt de bal in één keer door. Skondras is nu in balbezit. Skondras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Prętczyński trapt de bal weg. Zabielinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi geeft de bal voor. Skondras maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Itani trapt de bal weg van het doel. Bru kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasik de bal. Bendian is nu in balbezit. Bendian schiet op doel. Prętczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ogierman geeft een lange en hoge pass. Skondras rent richting de bal. Aladeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Skondras onderschept slim de pass. Skondras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Koniecbór - IDDN_Orzeł 1:1

35e minuut.
Atzei komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Erović probeert naar een medespeler te passen. Patola rent richting de bal. Patola probeert naar een medespeler te passen. Bendian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hill rent richting de bal. Hill passt de bal met de wreef. Marolda met een sublieme pass. Daar is Patola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patola draait met de bal, schiet en ... Prętczyński bokst de bal weg.

44e minuut.
Zabielinas rent richting de bal. Zabielinas passt de bal in één keer door. Bendian is nu in balbezit. Bendian draait met de bal, schiet en ... Prętczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - IDDN_Orzeł 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koniecbór 33%, IDDN_Orzeł 67%.
FC Koniecbór - IDDN_Orzeł 2:1

51e minuut.
Daar is Bendian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabielinas rent richting de bal. Zabielinas probeert naar een medespeler te passen. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola draait met de bal, schiet en ... Prętczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ogierman met een snelle inworp. Bărzoi probeert de bal met de borst te controleren. Zabielinas speelt de bal door. Bendian rent richting de bal. Bendian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zabielinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielinas passt de bal zonder na te denken. Bendian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian draait met de bal, schiet en ... Prętczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - IDDN_Orzeł 3:1

68e minuut.
Bendian rent richting de bal. Bendian passt de bal zonder na te denken. Bonello onderschept slim de pass. Patola is nu in balbezit. Patola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Atzei passt de bal zonder na te denken. Bendian rent richting de bal. Bendian passt de bal in één keer door. Patola is nu in balbezit. Patola draait met de bal, schiet en ... Prętczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Bejnierowicz komt het veld opgelopen. Cassara met de inworp. Bru speelt de bal door. Cassara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassara geeft een hoge lob. Bendian kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Błaszko heeft problemen om de bal te vangen. Bru kopt de bal weg. Pasik is nu in balbezit. Bendian verovert de bal door een tackle van achteren. Bendian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jabr geeft de bal voor. Inworp. Erović met een snelle inworp. Bejnierowicz is nu in balbezit. Bejnierowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koniecbór 40%, IDDN_Orzeł 60%.
FC Koniecbór - IDDN_Orzeł 3:1