Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHEŁM ŚLĄSKI FC Koniecbór
532 Tactiek ddd
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten solid
average Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Bendian is nu in balbezit. Laskowik begaat een overtreding. Bendian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bendian met een snel genomen vrije trap. Fydrych onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Erović zal de hoekschop nemen. Zabielinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Erović passt de bal met de wreef. Fydrych rent richting de bal. Fydrych geeft een lange en hoge pass. Hejmej rent richting de bal. Hejmej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Marolda verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wańdoch neemt de hoekschop. Daar is Hejmej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejmej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - FC Koniecbór 1:0

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Atzei komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bru geeft een lange en hoge pass. Bendian is nu in balbezit. Bendian draait met de bal, schiet en ... Białowąs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - FC Koniecbór 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Patola de bal. Patola speelt de bal door. Bendian is nu in balbezit. Bendian schiet op doel. Białowąs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - FC Koniecbór 1:2

42e minuut.
Atzei probeert naar een medespeler te passen. Zabielinas speelt de bal door. Bendian is nu in balbezit. Bendian draait met de bal, schiet en ... Białowąs probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 48%, FC Koniecbór 52%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - FC Koniecbór 1:2

55e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej onderschept slim de pass. Atzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hill speelt de bal door. Bru is nu in balbezit. Bru probeert naar een medespeler te passen. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Karikas de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny passt de bal zonder na te denken. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej haalt uit met een fantastische trap. Itani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Cassara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassara geeft een hoge lob. Gryciuk probeert naar een medespeler te passen. Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Hejmej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bru rent richting de bal. Bru passt de bal zonder na te denken. Laskowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian onderschept slim de pass. Bendian haalt uit met een fantastische trap. Białowąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Zabielinas is nu in balbezit. Zabielinas passt de bal zonder na te denken. Bendian rent richting de bal. Bendian draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejnierowicz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doeltrap. Białowąs met een harde bal richting middenveld. Vondel probeert de bal met de borst te controleren. Bendian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - FC Koniecbór 1:3

86e minuut.
Atzei geeft een lange en hoge pass. Bejnierowicz kopt de bal weg. Bendian is nu in balbezit. Bejnierowicz is nu in balbezit. Bejnierowicz schiet op doel. Białowąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Atzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzei geeft een lange en hoge pass. Bejnierowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bejnierowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEŁM ŚLĄSKI - FC Koniecbór 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEŁM ŚLĄSKI 37%, FC Koniecbór 63%.
FC CHEŁM ŚLĄSKI - FC Koniecbór 1:4