Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Skarpetki KLS Iskra Iskrzynia
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
del Valle speelt de bal door. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. George legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Zientara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kapala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Glinos verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk rent richting de bal. Wnęk passt de bal in één keer door. Carioni is nu in balbezit. Carioni met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roveri is nu in balbezit. Roveri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:1

9e minuut.
Battaglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaglini met een sublieme pass. Carioni met een sublieme pass. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri schiet op doel. Frontczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Niciński controleert de bal met de borst. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George geeft een hoge lob. Roveri rent richting de bal. Roveri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute passt de bal zonder na te denken. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Battaglini met een snelle inworp. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk onderschept slim de pass. Wnęk met een sublieme pass. Carioni geeft een hoge lob. Frontczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Carioni met een snelle inworp. Talpăiute geeft de bal voor. Rondo rent richting de bal. Rondo draait met de bal, schiet en ... Daar is Szupin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Barberà geeft een lange en hoge pass. Carioni rent richting de bal. Carioni passt de bal met de wreef. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carioni rent richting de bal. Carioni geeft een hoge lob. Barberà rent richting de bal. Roveri rent richting de bal. Roveri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:2

30e minuut.
Barberà kopt de bal weg. Klungelig pakt Rondo de bal. Dubicki rent richting de bal. Dubicki geeft een hoge lob. Rondo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Barberà rent richting de bal. Barberà speelt de bal door. Rondo speelt de bal door. Roveri is nu in balbezit. Roveri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:3

34e minuut.
Zientara passt de bal in één keer door. Niciński is nu in balbezit. Talpăiute tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talpăiute krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Niciński krijgt zijn hoofd ertegen. Kapala speelt de bal door. Barberà kopt de bal weg. Roveri rent richting de bal. Roveri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Frontczek trapt de bal weg. Barberà kopt de bal weg. Klungelig pakt Roveri de bal. Roveri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:4

37e minuut.
Battaglini passt de bal met de wreef. Wnęk geeft een hoge lob. Daar is Talpăiute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roveri is nu in balbezit. Roveri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carioni is nu in balbezit. Carioni met een sublieme pass. Roveri is nu in balbezit. Roveri draait met de bal, schiet en ... Frontczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:5

41e minuut.
Niciński met een sublieme pass. Zientara bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri is nu in balbezit. Roveri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:6

45e minuut.
Carioni kopt de bal weg. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk passt de bal met de wreef. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Skarpetki 75%, KLS Iskra Iskrzynia 25%.
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:6

50e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute met een sublieme pass. Lesiak rent richting de bal. Roveri onderschept slim de pass. Roveri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Frontczek met een harde bal richting middenveld. Zientara kopt de bal weg. Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap. Frontczek bokst de bal weg.

52e minuut.
Zientara kopt de bal weg. Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute met een sublieme pass. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri haalt uit met een fantastische trap. Frontczek bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rondo neemt de hoekschop. Roveri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:7

56e minuut.
Klungelig pakt Szupin de bal. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap. Frontczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:8

61e minuut.
Roveri onderschept slim de pass. Roveri met een sublieme pass. Battaglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri is nu in balbezit. Roveri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roveri rent richting de bal. Roveri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Barberà onderschept slim de pass. Barberà met een sublieme pass. Rondo is nu in balbezit. Rondo geeft de bal voor. Roveri maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:9

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raicu komt het veld opgelopen. Johanovský komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lipski is nu in balbezit. Raicu verovert de bal door een tackle van achteren. Raicu speelt de bal door. Klungelig pakt Roveri de bal. Roveri schiet op doel. Frontczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Johanovský zal de hoekschop nemen. Frontczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Wnęk met een snelle inworp. Carioni geeft de bal voor. Johanovský probeert de bal met de borst te controleren. Roveri is nu in balbezit. Roveri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Ulloa komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Johanovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu geeft een lange en hoge pass. Roveri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:10

79e minuut.
Roveri is nu in balbezit. Raicu is nu in balbezit. Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu rent richting de bal. Raicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Roveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu passt de bal in één keer door. Roveri is nu in balbezit. Roveri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Skarpetki 78%, KLS Iskra Iskrzynia 22%.
KS Skarpetki - KLS Iskra Iskrzynia 0:11