Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandecja NS AC Pancerniki
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 18.8
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
zeer goed Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Sziráki is nu in balbezit. Sziráki passt de bal in één keer door. Szczerba rent richting de bal. Szczerba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 1:0

6e minuut.
Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki geeft de bal voor. Suchomski heeft problemen om de bal te vangen. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 2:0

8e minuut.
Żyła met een sublieme pass. Szczerba is nu in balbezit. Kawaler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawaler krijgt een gele kaart. Szczerba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trento komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki passt de bal met de wreef. Szczerba rent richting de bal. Szczerba schiet op doel. Suchomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 3:0

13e minuut.
Szczerba passt de bal in één keer door. Mętel rent richting de bal. Sziráki rent richting de bal. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. Kurański probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Korzonek kopt de bal weg. Suchomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 4:0

21e minuut.
Mętel speelt de bal door. Żyła rent richting de bal. Żyła passt de bal zonder na te denken. Daar is Sziráki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sziráki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Sieniawski onderschept slim de pass. Korzonek onderschept slim de pass. Korzonek passt de bal met de wreef. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 5:0

34e minuut.
Trento met een sublieme pass. Austnes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kawaler de bal onder controle te krijgen. Sziráki maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Mętel de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wójcicki neemt de hoekschop. Trento geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suchomski kan de bal niet met de borst controleren. Daar is Suchomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 6:0

35e minuut.
Grzywna probeert naar een medespeler te passen. Szymczak heeft problemen om de bal te vangen. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 7:0

36e minuut.
Grzywna passt de bal met de wreef. Cieciula met een sublieme pass. Skonieczka is nu in balbezit. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba geeft een hoge lob. Mętel heeft problemen om de bal te vangen. Sziráki rent richting de bal. Sziráki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Żyła passt de bal zonder na te denken. Trento probeert naar een medespeler te passen. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Kurański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 17%, AC Pancerniki 83%.
Sandecja NS - AC Pancerniki 8:0

48e minuut.
Sziráki passt de bal zonder na te denken. Trento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniawski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sieniawski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sieniawski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Trento is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trento wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Szczerba speelt de bal door. Klungelig pakt Trento de bal. Suchomski rent richting de bal. Szczerba onderschept slim de pass. Szczerba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Szczerba passt de bal met de wreef. Trento bereikt de bal nog maar net als eerste. Trento passt de bal in één keer door. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Aniszewski is nu in balbezit. Austnes is nu in balbezit. Austnes passt de bal in één keer door. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wójcicki heeft problemen om de bal te vangen. Wójcicki geeft de bal voor. Trento speelt de bal door. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Kurański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 9:0

63e minuut.
Austnes is nu in balbezit. Austnes geeft de bal voor. Klungelig pakt Trento de bal. Trento geeft de bal voor. Suchomski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 10:0

64e minuut.
Grzywna rent richting de bal. Sziráki verovert de bal door een tackle van achteren. Sziráki passt de bal met de wreef. Trento is nu in balbezit. Trento draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Austnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Austnes passt de bal met de wreef. Trento bereikt de bal nog maar net als eerste. Trento geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 11:0

73e minuut.
Wójcicki probeert naar een medespeler te passen. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki met een sublieme pass. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Trento met een sublieme pass. Suchomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 12:0

77e minuut.
Trento rent richting de bal. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trento verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba rent richting de bal. Szczerba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Skonieczka met de inworp. Gierbulewicz rent richting de bal. Wójcicki speelt de bal door. Sziráki rent richting de bal. Sziráki geeft een hoge lob. Kurański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 13:0

84e minuut.
Aylanç met een sublieme pass. Wójcicki speelt de bal door. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki draait met de bal, schiet en ... Kurański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - AC Pancerniki 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 25%, AC Pancerniki 75%.
Sandecja NS - AC Pancerniki 14:0