Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IDDN_Orzeł Ujeścisko Fc
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 18.2
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Brokuła onderschept slim de pass. Kraśko met een sublieme pass. Ostroróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kraśko neemt de hoekschop. Skondras springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Skondras is nu in balbezit. Skondras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ogierman rent richting de bal. Ogierman met een sublieme pass. Skondras bereikt de bal nog maar net als eerste. Skondras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Ujeścisko Fc 1:0

22e minuut.
Błaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszko speelt de bal door. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Fina bokst de bal weg.

24e minuut.
Skalski geeft de bal voor. Inworp. Błaszko met de inworp. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ostroróg rent richting de bal. Skondras onderschept slim de pass. Skondras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Ujeścisko Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDDN_Orzeł 33%, Ujeścisko Fc 67%.
IDDN_Orzeł - Ujeścisko Fc 2:0

54e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Skondras is nu in balbezit. Ostroróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skondras verovert de bal door een tackle van achteren. Skondras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Kurzaj de bal. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Paal! Ostroróg heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Ujeścisko Fc 3:0

66e minuut.
Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi met een sublieme pass. Kurzaj probeert de bal aan de voet te houden. Skondras rent richting de bal. Skondras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśko verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśko geeft de bal voor. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Ujeścisko Fc 4:0

78e minuut.
Błaszko geeft een hoge lob. Olek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ostroróg de bal onder controle te krijgen. Skondras rent richting de bal. Skondras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bonello geeft een lange en hoge pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado speelt de bal door. Skondras rent richting de bal. Skondras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pasik geeft een hoge lob. Ostroróg heeft problemen om de bal te vangen. Skondras bereikt de bal nog maar net als eerste. Skondras schiet op doel. Fina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDDN_Orzeł - Ujeścisko Fc 5:0

88e minuut.
Olek trapt de bal weg. Błaszko controleert de bal met de borst. Błaszko probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grzmot speelt de bal door. Ogierman geeft een lange en hoge pass. Alvarado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skondras bereikt de bal nog maar net als eerste. Skondras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDDN_Orzeł 29%, Ujeścisko Fc 71%.
IDDN_Orzeł - Ujeścisko Fc 5:0