Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Sadło Zagłębie 1906
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czabaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lancelowski geeft een hoge lob. Bruderek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bianga de bal. Uznański bereikt de bal nog maar net als eerste. Uznański draait met de bal, schiet en ... Bruderek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - Zagłębie 1906 1:0

20e minuut.
Halik onderschept slim de pass. Halik geeft een hoge lob. Chys kopt de bal weg. Balcer rent richting de bal. Balcer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wielkie Sadło - Zagłębie 1906 1:1

22e minuut.
Piskorz is nu in balbezit. Piskorz passt de bal in één keer door. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela rent richting de bal. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Gutfeld niet meer kan verder spelen. Bryjak komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Broniewski probeert naar een medespeler te passen. Chys is nu in balbezit. Nowosad onderschept slim de pass. Nowosad schiet op doel. Bryjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kobiela is nu in balbezit. Balcer speelt de bal door. Nowosad heeft problemen om de bal te vangen. Nowosad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - Zagłębie 1906 1:2

42e minuut.
Górecki speelt de bal door. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht speelt de bal door. Uznański rent richting de bal. Uznański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Sadło 66%, Zagłębie 1906 34%.
Wielkie Sadło - Zagłębie 1906 1:2

57e minuut.
Balcer passt de bal met de wreef. Chys rent richting de bal. Chys geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balcer de bal. Balcer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Górecki heeft problemen om de bal te vangen. Kobiela is nu in balbezit. Balcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela rent richting de bal. Balcer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki onderschept slim de pass. Górecki probeert naar een medespeler te passen. Uznański is nu in balbezit. Uznański draait met de bal, schiet en ... Bruderek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Czabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Czabaj probeert naar een medespeler te passen. Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcer haalt uit met een fantastische trap. Bryjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - Zagłębie 1906 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Sadło 59%, Zagłębie 1906 41%.
Wielkie Sadło - Zagłębie 1906 1:3