Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gipsy Avenger volt123
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Mućko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chabiera. Mućko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mućko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czok bereikt de bal nog maar net als eerste. Czok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cueva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kozajda de bal. Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski schiet op doel. Kośmider probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gipsy Avenger - volt123 1:0

28e minuut.
Chwast verovert de bal door een tackle van achteren. Chwast speelt de bal door. Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Kośmider bokst de bal weg.

35e minuut.
Kozajda rent richting de bal. Kozajda geeft een hoge lob. Lubański kopt de bal weg. Chwast is nu in balbezit. Chwast geeft een hoge lob. Paal!

42e minuut.
Radłowski is nu in balbezit. Galetto verovert de bal door een tackle van achteren. Galetto geeft een hoge lob. Niklewicz kopt de bal weg. Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gipsy Avenger - volt123 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gipsy Avenger 36%, volt123 64%.
Gipsy Avenger - volt123 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Gędziorowski de bal. Cueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueva passt de bal in één keer door. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Kośmider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lubański is nu in balbezit. Niklewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Niklewicz geeft een lange en hoge pass. Dyrek rent richting de bal. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Solski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Czok de bal. Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czok bereikt de bal nog maar net als eerste. Czok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Okruta verovert de bal door een tackle van achteren. Cueva verovert de bal door een tackle van achteren. Cueva speelt de bal door. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gipsy Avenger - volt123 3:0

70e minuut.
Dyrek onderschept slim de pass. Dyrek met een sublieme pass. Czok bereikt de bal nog maar net als eerste. Czok schiet op doel. Solski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mućko geeft een lange en hoge pass. Czok rent richting de bal. Găleşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrek onderschept slim de pass. Dyrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zarzeczny geeft de bal voor. Inworp. Chabiera met een snelle inworp. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gipsy Avenger - volt123 4:0

90e minuut.
Kozajda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chwast met een snelle inworp. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gipsy Avenger 50%, volt123 50%.
Gipsy Avenger - volt123 4:0