Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Luboń Black Pearl Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Deberny met een snelle inworp. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński geeft de bal voor. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Obuchowicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Włodyga de bal onder controle te krijgen. Maciejak rent richting de bal. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Żuraw maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Luboń - Black Pearl Team 1:0

21e minuut.
Wrzesiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Holewiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Luboń 49%, Black Pearl Team 51%.
KS Luboń - Black Pearl Team 1:0

54e minuut.
Latawiec rent richting de bal. Doczekalski is nu in balbezit. Doczekalski probeert naar een medespeler te passen. Rosik is nu in balbezit. Rosik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wiśniowiecki de bal. Garboś onderschept slim de pass. Garboś speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Łoskot rent richting de bal. Łoskot passt de bal met de wreef. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś draait met de bal, schiet en ... Kurdek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Jakubowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doczekalski met een snelle inworp. Klungelig pakt Garboś de bal. Garboś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Maciejak is nu in balbezit. Łoskot rent richting de bal. Włodyga rent richting de bal. Włodyga haalt uit met een fantastische trap. Żuraw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Luboń - Black Pearl Team 2:0

71e minuut.
Łoskot is nu in balbezit. Łoskot passt de bal in één keer door. Daar is Struzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Miszkiel geeft een hoge lob. Paal!

73e minuut.
Rybnik rent richting de bal. Rybnik geeft de bal voor. Daar is Grochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejak rent richting de bal. Maciejak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Luboń 51%, Black Pearl Team 49%.
KS Luboń - Black Pearl Team 2:0