Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizza & Pasta Gipsy Avenger
Gambas e kutas Tactiek 442
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 23.6
excellent Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Budka passt de bal met de wreef. Fijarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fijarczyk speelt de bal door. Gładysiewicz is nu in balbezit. Gładysiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 1:0

3e minuut.
Gędziorowski heeft problemen om de bal te vangen. Gładysiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gładysiewicz passt de bal met de wreef. Morda rent richting de bal. Morda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda onderschept slim de pass. Gładysiewicz is nu in balbezit. Morda rent richting de bal. Morda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 2:0

7e minuut.
Chabiera is nu in balbezit. Witkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Witkowski probeert naar een medespeler te passen. Morda is nu in balbezit. Morda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 3:0

10e minuut.
Wroński rent richting de bal. Lubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik speelt de bal door. Morda rent richting de bal. Morda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chwast speelt de bal door. Solski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fijarczyk speelt de bal door. Morda is nu in balbezit. Morda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 4:0

13e minuut.
Wroński is nu in balbezit. Wroński passt de bal in één keer door. Stachnik probeert naar een medespeler te passen. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 5:0

14e minuut.
Gładysiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik passt de bal met de wreef. Morda rent richting de bal. Morda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Morda probeert naar een medespeler te passen. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gładysiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Morda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 6:0

18e minuut.
Gładysiewicz speelt de bal door. Stachnik is nu in balbezit. Stachnik passt de bal zonder na te denken. Wroński heeft problemen om de bal te vangen. Wroński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Naruszewicz geeft een hoge lob. Gędziorowski kan de bal niet met de borst controleren. Staniek met een sublieme pass. Wroński heeft problemen om de bal te vangen. Wroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 7:0

26e minuut.
Solski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fijarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wroński rent richting de bal. Wroński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Witkowski passt de bal met de wreef. Stachnik is nu in balbezit. Stachnik passt de bal met de wreef. Gładysiewicz is nu in balbezit. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 8:0

34e minuut.
Budka geeft een hoge lob. Morda rent richting de bal. Morda probeert naar een medespeler te passen. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chabiera is nu in balbezit. Fijarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fijarczyk met een sublieme pass. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chabiera geeft de bal voor. Stachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik passt de bal in één keer door. Daar is Gładysiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wroński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morda de bal. Morda passt de bal zonder na te denken. Gładysiewicz rent richting de bal. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Găleşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 35%, Gipsy Avenger 65%.
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 9:0

47e minuut.
Witkowski geeft een hoge lob. Fijarczyk rent richting de bal. Fijarczyk probeert naar een medespeler te passen. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Morda met een sublieme pass. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk geeft de bal voor. Morda is nu in balbezit. Morda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk probeert naar een medespeler te passen. Naruszewicz rent richting de bal. Gładysiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gładysiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Stachnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wroński is nu in balbezit. Staniek geeft een hoge lob. Morda heeft problemen om de bal te vangen. Morda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 10:0

60e minuut.
Gędziorowski passt de bal in één keer door. Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwast passt de bal zonder na te denken. Gładysiewicz is nu in balbezit. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 11:0

64e minuut.
Staniek passt de bal in één keer door. Stachnik rent richting de bal. Stachnik passt de bal zonder na te denken. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 12:0

66e minuut.
Stachnik speelt de bal door. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz passt de bal in één keer door. Morda is nu in balbezit. Morda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fijarczyk passt de bal zonder na te denken. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda passt de bal zonder na te denken. Gładysiewicz is nu in balbezit. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wroński passt de bal in één keer door. Fijarczyk is nu in balbezit. Fijarczyk speelt de bal door. Morda is nu in balbezit. Morda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cueva probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Stachnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fijarczyk onderschept slim de pass. Fijarczyk geeft een lange en hoge pass. Morda kopt de bal weg. Morda rent richting de bal. Morda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 28%, Gipsy Avenger 72%.
Pizza & Pasta - Gipsy Avenger 13:0