Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Silesia Wrocław Pos-Bud Wałcz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Ćwielong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śliwowski. Śliwowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Śliwowski passt de bal zonder na te denken. Piwoński speelt de bal door. Mironowicz rent richting de bal. Zrywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Zrywacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Piwoński kopt de bal weg. Śliwowski is nu in balbezit. Jakubowski geeft een hoge lob. Śliwowski is nu in balbezit. Śliwowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesia Wrocław 40%, Pos-Bud Wałcz 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Silesia Wrocław - Pos-Bud Wałcz 0:0

61e minuut.
Mironowicz rent richting de bal. Górek onderschept slim de pass. Górek geeft een hoge lob. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik probeert naar een medespeler te passen. Górek rent richting de bal. Kwieciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwieciński geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poloczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Silesia Wrocław - Pos-Bud Wałcz 1:0

71e minuut.
Poloczek met een sublieme pass. Ciupik rent richting de bal. Met opzet legt Ćwielong zijn tegenspeler op de grond. Ćwielong krijgt een gele kaart. Ćwielong met een sublieme pass. Ciupik met een snel genomen vrije trap. Zabadeusz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perzak. Perzak krijgt een gele kaart. Zabadeusz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zabadeusz kan niet meer verder spelen. Fidor komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Wartalski onderschept slim de pass. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński speelt de bal door. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski schiet op doel. Paal! Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Perzak probeert naar een medespeler te passen. Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski met een sublieme pass. Poloczek is nu in balbezit. Poloczek haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Silesia Wrocław 43%, Pos-Bud Wałcz 57%.
FC Silesia Wrocław - Pos-Bud Wałcz 1:0