Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Pearl Team Atlantyda II
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kowalski rent richting de bal. Jankowski rent richting de bal. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowski onderschept slim de pass. Jankowski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wojak rent richting de bal. Wojak geeft de bal voor. Klungelig pakt Deberny de bal. Jankowski onderschept slim de pass. Jankowski haalt uit met een fantastische trap. Żuraw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Grochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski onderschept slim de pass. Kowalski schiet op doel. Żuraw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Doczekalski speelt de bal door. Dętka is nu in balbezit. Dętka passt de bal met de wreef. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Jankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowski haalt uit met een fantastische trap. Żuraw probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kusek rent richting de bal. Kusek geeft de bal voor. Jankowski is nu in balbezit. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Pearl Team - Atlantyda II 0:1

41e minuut.
Dętka verovert de bal door een tackle van achteren. Wojak geeft de bal voor. Dętka passt de bal met de wreef. Rosik rent richting de bal. Rosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Pearl Team - Atlantyda II 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Pearl Team 60%, Atlantyda II 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Pearl Team - Atlantyda II 1:1

56e minuut.
Jackiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Łoskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot passt de bal zonder na te denken. Rosik rent richting de bal. Rosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Pearl Team - Atlantyda II 2:1

62e minuut.
Liszewski geeft een lange en hoge pass. Obuchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski onderschept slim de pass. Jankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Obuchowicz geeft een hoge lob. Inworp. Kusek met een snelle inworp. Jankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Miszkiel probeert de bal met de borst te controleren. Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski probeert naar een medespeler te passen. Kowalski rent richting de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Żuraw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Pearl Team 70%, Atlantyda II 30%.
Black Pearl Team - Atlantyda II 2:1