Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abdou Football Club KS Luboń
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gontarz passt de bal met de wreef. Daar is Kalinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinowski geeft de bal voor. Kajzerka rent richting de bal. Kajzerka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abdou Football Club - KS Luboń 1:0

12e minuut.
Dziambel passt de bal met de wreef. Gontarz rent richting de bal. Gontarz speelt de bal door. Daar is Kajzerka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajzerka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kurdek trapt de bal weg van het doel. Włodyga kopt de bal weg. Kuzon kan de bal niet met de borst controleren. Maciejak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Palimąka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Wiśniowiecki speelt de bal door. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziambel is nu in balbezit. Maciejak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nilipiuk met een snelle inworp. Dulanowski is nu in balbezit. Włodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zielnik geeft de bal voor. Rybnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gontarz speelt de bal door. Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajzerka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abdou Football Club 49%, KS Luboń 51%.
Abdou Football Club - KS Luboń 1:0

49e minuut.
Włodyga rent richting de bal. Dulanowski onderschept slim de pass. Dulanowski speelt de bal door. Maciejak rent richting de bal. Maciejak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Wiśniowiecki de bal. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała met een sublieme pass. Kajzerka is nu in balbezit. Kajzerka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Latawiec rent richting de bal. Kuzon is nu in balbezit. Dulanowski is nu in balbezit. Dulanowski passt de bal met de wreef. Gontarz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Holewiński met een sublieme pass. Dziambel is nu in balbezit. Rybnik onderschept slim de pass. Maciejak rent richting de bal. Maciejak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kalinowski is nu in balbezit. Kalinowski met een sublieme pass. Latawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajzerka schiet op doel. Kurdek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abdou Football Club 38%, KS Luboń 62%.
Abdou Football Club - KS Luboń 1:0