Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogodno 73 Pizza & Pasta
Normal Tactiek Gambas e kutas
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Fordamski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laskowiec geeft een hoge lob. Morda krijgt zijn hoofd ertegen. Przybyliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:1

9e minuut.
Banaszek onderschept slim de pass. Banaszek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fordamski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laskowiec geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Przybyliński met een harde bal richting middenveld. Wojewódzki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Staniek de bal. Subocz onderschept slim de pass. Subocz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wroński is nu in balbezit. Wroński geeft de bal voor. Bas heeft problemen om de bal te vangen. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kamieniecki onderschept slim de pass. Laskowiec onderschept slim de pass. Laskowiec geeft de bal voor. Wroński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:2

16e minuut.
Subocz is nu in balbezit. Laskowiec onderschept slim de pass. Laskowiec probeert naar een medespeler te passen. Morda is nu in balbezit. Morda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:3

18e minuut.
Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk passt de bal met de wreef. Laskowiec speelt de bal door. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fijarczyk speelt de bal door. Morda is nu in balbezit. Morda passt de bal in één keer door. Wroński is nu in balbezit. Wroński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:4

23e minuut.
Buitenspel voor Wojewódzki. Goede buitenspelval van de verdediging. Buk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kozicki kopt de bal weg. Morda rent richting de bal. Morda draait met de bal, schiet en ... Przybyliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:5

26e minuut.
Morda rent richting de bal. Kamieniecki rent richting de bal. Morda onderschept slim de pass. Morda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:6

28e minuut.
Fordamski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wroński de bal. Laskowiec speelt de bal door. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:7

29e minuut.
Laskowiec probeert naar een medespeler te passen. Fijarczyk is nu in balbezit. Fijarczyk probeert naar een medespeler te passen. Morda rent richting de bal. Morda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec passt de bal met de wreef. Wroński heeft problemen om de bal te vangen. Morda rent richting de bal. Morda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fijarczyk zal de hoekschop nemen. Morda is nu in balbezit. Wroński is nu in balbezit. Wroński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:8

37e minuut.
Badalo geeft een hoge lob. Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szulimowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Budka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laskowiec met een snel genomen vrije trap. Badalo kopt de bal weg. Bas heeft problemen om de bal te vangen. Wroński verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogodno 73 72%, Pizza & Pasta 28%.
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:8

50e minuut.
Fijarczyk met de inworp. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laskowiec krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński onderschept slim de pass. Morda is nu in balbezit. Wroński is nu in balbezit. Wroński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Daar is Morda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda rent richting de bal. Wroński is nu in balbezit. Wroński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Staniek geeft een lange en hoge pass. Fijarczyk is nu in balbezit. Badalo begaat een overtreding. Badalo krijgt een gele kaart. Fijarczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec probeert naar een medespeler te passen. Morda rent richting de bal. Morda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Przybyliński trapt de bal weg. Staniek kopt de bal weg. Daar is Morda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morda schiet op doel. Przybyliński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Staniek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staniek geeft een lange en hoge pass. Wroński is nu in balbezit. Wroński draait met de bal, schiet en ... Przybyliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogodno 73 68%, Pizza & Pasta 32%.
Pogodno 73 - Pizza & Pasta 0:9