Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pireus Buczka Amazing
moja 433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 20
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


4e minuut.
Jasionowski speelt de bal door. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle met een sublieme pass. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
de la Calle rent richting de bal. de la Calle geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lesień de bal onder controle te krijgen. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rydlewski met een snelle inworp. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru passt de bal in één keer door. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 1:0

7e minuut.
Latoszek passt de bal zonder na te denken. Rydlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewski speelt de bal door. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 2:0

9e minuut.
Şandru speelt de bal door. Rydlewski controleert de bal met de borst. Rydlewski met een sublieme pass. Lalićević rent richting de bal. Lalićević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 3:0

13e minuut.
Cysarz heeft problemen om de bal te vangen. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lalićević is nu in balbezit. Lalićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 4:0

16e minuut.
Şandru met een sublieme pass. Rydlewski rent richting de bal. Rydlewski geeft een hoge lob. Jungfrau springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 5:0

21e minuut.
Dan geeft de bal voor. Jasionowski kopt de bal weg. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hanczewski trapt de bal weg van het doel. Rydlewski kopt de bal weg. Jasionowski rent richting de bal. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 6:0

25e minuut.
Şandru rent richting de bal. Şandru passt de bal zonder na te denken. de la Calle speelt de bal door. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lalićević rent richting de bal. Lalićević passt de bal zonder na te denken. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 7:0

27e minuut.
Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević passt de bal met de wreef. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Hanczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 8:0

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanczewski trapt de bal weg. Şandru kopt de bal weg. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jungfrau is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dan met de inworp. Şandru is nu in balbezit. Şandru passt de bal zonder na te denken. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 9:0

41e minuut.
Cysarz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydlewski is nu in balbezit. Rydlewski passt de bal in één keer door. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Şandru kopt de bal weg. Lalićević is nu in balbezit. Lalićević met een sublieme pass. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 20%, Amazing 80%.
Pireus Buczka - Amazing 9:0

47e minuut.
Şandru rent richting de bal. Şandru geeft een hoge lob. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 10:0

55e minuut.
Orzechowski controleert de bal met de borst. Dan is nu in balbezit. Met opzet legt Orzechowski zijn tegenspeler op de grond. Orzechowski krijgt een gele kaart. Dan raakt geblesseerd tijdens het duel. Jasionowski met een snel genomen vrije trap. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Hanczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

57e minuut.
Hanczewski trapt de bal weg van het doel. Şandru kopt de bal weg. Jasionowski is nu in balbezit. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Şandru is nu in balbezit. Şandru passt de bal zonder na te denken. Ruchała is nu in balbezit. Jungfrau verovert de bal door een tackle van achteren. Jungfrau schiet op doel. Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Jasionowski geeft een hoge lob. Lalićević is nu in balbezit. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łazarz de bal onder controle te krijgen. Hanczewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 11:0

62e minuut.
Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski probeert naar een medespeler te passen. Şandru kopt de bal weg. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Şandru kopt de bal weg. Daar is Jasionowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasionowski speelt de bal door. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rydlewski controleert de bal met de borst. Rydlewski probeert naar een medespeler te passen. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 12:0

66e minuut.
Łazarz is nu in balbezit. Jungfrau verovert de bal door een tackle van achteren. Lalićević rent richting de bal. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 13:0

68e minuut.
de la Calle geeft de bal voor. Daar is Lalićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łazarz rent richting de bal. Lalićević onderschept slim de pass. Lalićević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Jasionowski geeft de bal voor. Cysarz heeft problemen om de bal te vangen. Şandru geeft een hoge lob. Lalićević is nu in balbezit. Lalićević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 14:0

70e minuut.
Şandru kan de bal niet met de borst controleren. Oberlan is nu in balbezit. Şandru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şandru krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Lalićević rent richting de bal. Lalićević geeft een hoge lob. Jasionowski is nu in balbezit. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau schiet op doel. Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lalićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalićević haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 15:0

77e minuut.
Latoszek passt de bal zonder na te denken. Rydlewski rent richting de bal. Rydlewski geeft een hoge lob. Jungfrau krijgt zijn hoofd ertegen. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 16:0

79e minuut.
de la Calle geeft een hoge lob. Ruchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Jungfrau de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dan met de inworp. Daar is Rydlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydlewski geeft een lange en hoge pass. Jungfrau krijgt zijn hoofd ertegen. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 17:0

83e minuut.
de la Calle met een sublieme pass. Lalićević rent richting de bal. Lalićević passt de bal zonder na te denken. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 18:0

85e minuut.
Şandru met een sublieme pass. Jasionowski speelt de bal door. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 19:0

86e minuut.
Lalićević passt de bal met de wreef. Jasionowski rent richting de bal. Şandru speelt de bal door. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević onderschept slim de pass. Lalićević speelt de bal door. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Amazing 20:0

89e minuut.
Jungfrau is nu in balbezit. Łazarz verovert de bal door een tackle van achteren. Łazarz speelt de bal door. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 14%, Amazing 86%.
Pireus Buczka - Amazing 20:0