Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinozaur KS Sokoły
moja541 Tactiek Regrimento
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
7 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
44.2 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten solid
adequate Passen good
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Silvestri verovert de bal door een tackle van achteren. Frost rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silvestri. Silvestri krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Lətifov geeft een hoge lob. Cajić geeft een hoge lob. Tomić kopt de bal weg. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Frost probeert naar een medespeler te passen. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestri verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić draait met de bal, schiet en ... Purdjianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - KS Sokoły 1:0

27e minuut.
Daar is Silvestri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frost rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mulazzano. Frost raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Frost kan niet meer verder spelen. Mulazzano speelt de bal door. Gemratov komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Purdjianto trapt de bal weg van het doel. da Cunha kopt de bal weg. Klungelig pakt Montenegro de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Szmal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gemratov passt de bal in één keer door. Silvestri kan de bal niet met de borst controleren. Tomić probeert naar een medespeler te passen. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewczuk onderschept slim de pass. Sárkány tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sárkány krijgt een gele kaart. Lewczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lewczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montenegro rent richting de bal. da Cunha onderschept slim de pass. da Cunha schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dinozaur - KS Sokoły 1:1

45e minuut.
Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárkány verovert de bal door een tackle van achteren. Sárkány met een sublieme pass. Mulazzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulazzano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 56%, KS Sokoły 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dinozaur - KS Sokoły 1:1

49e minuut.
Papachristoforou is nu in balbezit. Ward-Prowse onderschept slim de pass. Lətifov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lətifov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lətifov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Mommens kopt de bal weg. Piec heeft problemen om de bal te vangen. Pinzano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. da Cunha legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Szmal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - KS Sokoły 1:2

65e minuut.
da Cunha passt de bal in één keer door. Flores probeert naar een medespeler te passen. Simonet onderschept slim de pass. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec draait met de bal, schiet en ... Szmal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Lewczuk rent richting de bal. Cajić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lewczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lewczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piec rent richting de bal. Piec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 58%, KS Sokoły 42%.
FC Dinozaur - KS Sokoły 1:2