Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biała Drużyna FC Dinozaur
Normal Tactiek moja541
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen excellent


3e minuut.
Ward-Prowse met een snelle inworp. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk passt de bal met de wreef. Limpo is nu in balbezit. Limpo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Wojski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ward-Prowse zal de hoekschop nemen. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biała Drużyna - FC Dinozaur 0:1

18e minuut.
Wojski rent richting de bal. Ward-Prowse onderschept slim de pass. Ward-Prowse probeert naar een medespeler te passen. Kotlarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotlarczyk is nu in balbezit. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wojski rent richting de bal. Doglia verovert de bal door een tackle van achteren. Doglia met een sublieme pass. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wojski rent richting de bal. Tomić onderschept slim de pass. Tomić passt de bal zonder na te denken. Kotlarczyk is nu in balbezit. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap. Zakwas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Biała Drużyna - FC Dinozaur 0:2

43e minuut.
Cajić passt de bal zonder na te denken. Limpo rent richting de bal. Kotlarczyk rent richting de bal. Kotlarczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaskólski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Limpo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stręt rent richting de bal. Kotlarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kotlarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biała Drużyna - FC Dinozaur 0:3

45e minuut.
Kotlarczyk probeert naar een medespeler te passen. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ward-Prowse wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biała Drużyna 85%, FC Dinozaur 15%.
Biała Drużyna - FC Dinozaur 0:3

47e minuut.
Doglia verovert de bal door een tackle van achteren. Doglia geeft de bal voor. Kotlarczyk rent richting de bal. Kotlarczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaskólski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biała Drużyna - FC Dinozaur 0:4

49e minuut.
Ward-Prowse rent richting de bal. Wojski rent richting de bal. Ward-Prowse verovert de bal door een tackle van achteren. Ward-Prowse schiet op doel. Stręt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doglia met een sublieme pass. Tomić rent richting de bal. Tomić passt de bal zonder na te denken. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biała Drużyna - FC Dinozaur 0:5

56e minuut.
Wyręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajić onderschept slim de pass. Cajić geeft de bal voor. Daar is Kotlarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kotlarczyk rent richting de bal. Tomić is nu in balbezit. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel. Zakwas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biała Drużyna - FC Dinozaur 0:6

59e minuut.
Stręt is nu in balbezit. Kotlarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić rent richting de bal. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel. Zakwas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Limpo passt de bal zonder na te denken. Tomić rent richting de bal. Tomić geeft een hoge lob. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zakwas trapt de bal weg. Montenegro geeft de bal voor. Klungelig pakt Stręt de bal. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doglia passt de bal in één keer door. Limpo is nu in balbezit. Wawrzyńczok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wawrzyńczok krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Wojski is nu in balbezit. Doglia verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Rochnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Limpo begaat een overtreding. Limpo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Golik de bal. Ward-Prowse is nu in balbezit. Golik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golik krijgt een gele kaart. Ward-Prowse raakt geblesseerd tijdens het duel. Sárkány zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kotlarczyk springt en kopt de bal. Zakwas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biała Drużyna 84%, FC Dinozaur 16%.
Biała Drużyna - FC Dinozaur 0:6