Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinozaur Juventus 1897 Calcio
moja541 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 16.7
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tomić rent richting de bal. Tomić passt de bal met de wreef. Gemratov rent richting de bal. Gemratov haalt uit met een fantastische trap. Dymanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 1:0

4e minuut.
Sárkány speelt de bal door. Limpo rent richting de bal. Limpo passt de bal zonder na te denken. Gemratov rent richting de bal. Gemratov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dymanowski speelt de bal door. Gliński rent richting de bal. Montenegro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montenegro krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Blachowski probeert de bal met de borst te controleren. Gemratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse is nu in balbezit. Gemratov is nu in balbezit. Gemratov draait met de bal, schiet en ... Dymanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 2:0

8e minuut.
Ward-Prowse met een sublieme pass. Tomić rent richting de bal. Tomić passt de bal zonder na te denken. Gemratov is nu in balbezit. Gemratov haalt uit met een fantastische trap. Dymanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Limpo geeft een lange en hoge pass. Dętka heeft problemen om de bal te vangen. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Limpo is nu in balbezit. Orlik verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić speelt de bal door. Gemratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemratov haalt uit met een fantastische trap. Dymanowski bokst de bal weg.

22e minuut.
Sárkány met een sublieme pass. Tomić heeft problemen om de bal te vangen. Tomić passt de bal zonder na te denken. Gemratov is nu in balbezit. Gemratov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alköprü verovert de bal door een tackle van achteren. Limpo met een sublieme pass. Gemratov is nu in balbezit. Gemratov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 3:0

25e minuut.
Pietrkiewicz rent richting de bal. Limpo onderschept slim de pass. Daar is Limpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemratov draait met de bal, schiet en ... Dymanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 4:0

26e minuut.
Limpo met de inworp. Tomić is nu in balbezit. Tomić passt de bal zonder na te denken. Gemratov is nu in balbezit. Gemratov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 5:0

30e minuut.
Limpo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotlarczyk komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Pietrkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tomić rent richting de bal. Gemratov rent richting de bal. Gemratov haalt uit met een fantastische trap. Dymanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 6:0

33e minuut.
Kotlarczyk is nu in balbezit. Kotlarczyk geeft een hoge lob. Daar is Kapitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Gemratov onderschept slim de pass. Gemratov draait met de bal, schiet en ... Tomić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dętka geeft de bal voor. Buitenspel voor Gliński. Goede buitenspelval van de verdediging. Montenegro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Gemratov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemratov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Kotlarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomić is nu in balbezit. Gemratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemratov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sroka probeert naar een medespeler te passen. Dętka probeert de bal aan de voet te houden. Ward-Prowse probeert naar een medespeler te passen. Gemratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemratov schiet op doel. Dymanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotlarczyk is nu in balbezit. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap. Dymanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gemratov schiet op doel. Morda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomić is nu in balbezit. Tomić haalt uit met een fantastische trap. Pietrkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 20%, Juventus 1897 Calcio 80%.
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 6:0

49e minuut.
Ward-Prowse verovert de bal door een tackle van achteren. Ward-Prowse geeft een hoge lob. Kotlarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 7:0

51e minuut.
Kapitan rent richting de bal. Ward-Prowse verovert de bal door een tackle van achteren. Ward-Prowse met een sublieme pass. Gemratov heeft problemen om de bal te vangen. Gemratov haalt uit met een fantastische trap. Dymanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 8:0

53e minuut.
Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk onderschept slim de pass. Kotlarczyk geeft de bal voor. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Sárkány met een sublieme pass. Tomić rent richting de bal. Tomić passt de bal in één keer door. Gemratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemratov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 9:0

72e minuut.
Tomić heeft problemen om de bal te vangen. Tomić speelt de bal door. Gemratov is nu in balbezit. Gemratov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blachowski heeft problemen om de bal te vangen. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 10:0

72e minuut.
Daar is Sputnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić is nu in balbezit. Gemratov rent richting de bal. Gemratov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemratov rent richting de bal. Morda onderschept slim de pass. Tomić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić schiet op doel. Dymanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gemratov probeert de bal met de borst te controleren. Gemratov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 19%, Juventus 1897 Calcio 81%.
FC Dinozaur - Juventus 1897 Calcio 11:0