Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Sokoły Biała Drużyna
Regrimento Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
51 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 16.8
formidabel Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wojski rent richting de bal. Mulazzano onderschept slim de pass. Mulazzano passt de bal zonder na te denken. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Zakwas trapt de bal weg van het doel. Mulazzano kopt de bal weg. Daar is Jaskólski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 1:0

4e minuut.
Piec heeft problemen om de bal te vangen. Piec passt de bal met de wreef. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha draait met de bal, schiet en ... Zakwas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 2:0

5e minuut.
Lewczuk geeft een hoge lob. Wojski heeft problemen om de bal te vangen. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha draait met de bal, schiet en ... Stręt verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

6e minuut.
Mulazzano rent richting de bal. Mulazzano geeft een lange en hoge pass. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha is nu in balbezit. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 3:0

8e minuut.
Wojski is nu in balbezit. Mommens onderschept slim de pass. Mommens passt de bal zonder na te denken. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Flores met een sublieme pass. Piec is nu in balbezit. Piec passt de bal zonder na te denken. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 4:0

14e minuut.
Bartoszek is nu in balbezit. Bartoszek probeert naar een medespeler te passen. Okno rent richting de bal. Piec rent richting de bal. Piec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lewczuk met de inworp. Mommens is nu in balbezit. Mommens geeft een lange en hoge pass. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 5:0

16e minuut.
Inworp. Lewczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mommens speelt de bal door. da Cunha probeert de bal met de borst te controleren. da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Silvestri met een sublieme pass. Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommens speelt de bal door. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha haalt uit met een fantastische trap. Zakwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Wyręba verovert de bal door een tackle van achteren. Wyręba passt de bal zonder na te denken. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski onderschept slim de pass. Rochnowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Wojski rent richting de bal. da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha passt de bal in één keer door. Piec is nu in balbezit. Piec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 6:0

25e minuut.
Bartoszek is nu in balbezit. Bartoszek passt de bal zonder na te denken. Wawrzyńczok kan de bal niet met de borst controleren. Piec is nu in balbezit. Piec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zakwas met een harde bal richting middenveld. Mulazzano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mommens met een sublieme pass. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zakwas met een harde bal richting middenveld. Lewczuk kopt de bal weg. Piec is nu in balbezit. Piec schiet op doel. Zakwas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 7:0

31e minuut.
da Cunha heeft problemen om de bal te vangen. da Cunha passt de bal zonder na te denken. Mommens is nu in balbezit. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 8:0

33e minuut.
Flores met de inworp. Mulazzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulazzano geeft een hoge lob. Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Silvestri onderschept slim de pass. Silvestri geeft de bal voor. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha draait met de bal, schiet en ... Zakwas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt da Cunha de bal. Piec is nu in balbezit. Stręt speelt de bal door. Piec rent richting de bal. Piec draait met de bal, schiet en ... Zakwas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 9:0

40e minuut.
Mommens probeert naar een medespeler te passen. Mulazzano is nu in balbezit. Mulazzano passt de bal in één keer door. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 10:0

41e minuut.
da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulazzano is nu in balbezit. Mulazzano passt de bal zonder na te denken. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec haalt uit met een fantastische trap. Zakwas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 11:0

42e minuut.
Wyręba probeert naar een medespeler te passen. Golik is nu in balbezit. Golik passt de bal met de wreef. Piec is nu in balbezit. Piec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Papachristoforou rent richting de bal. Papachristoforou geeft de bal voor. Daar is Stręt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha haalt uit met een fantastische trap. Zakwas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokoły 21%, Biała Drużyna 79%.
KS Sokoły - Biała Drużyna 11:0

46e minuut.
Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec met een sublieme pass. Stręt rent richting de bal. da Cunha onderschept slim de pass. da Cunha schiet op doel. Zakwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lewczuk neemt de hoekschop. Wojski heeft problemen om de bal te vangen. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Wojski is nu in balbezit. Mulazzano is nu in balbezit. Mulazzano passt de bal in één keer door. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 12:0

50e minuut.
Papachristoforou kopt de bal weg. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec met een sublieme pass. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 13:0

53e minuut.
da Cunha probeert de bal aan de voet te houden. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 14:0

56e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha draait met de bal, schiet en ... Zakwas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 15:0

58e minuut.
Flores kopt de bal weg. Lewczuk speelt de bal door. da Cunha rent richting de bal. da Cunha schiet op doel. Zakwas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 16:0

63e minuut.
Mommens speelt de bal door. Daar is Piec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 17:0

65e minuut.
Mulazzano met een sublieme pass. da Cunha probeert naar een medespeler te passen. Mommens speelt de bal door. Daar is Piec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 18:0

65e minuut.
Bartoszek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wojski de bal. da Cunha rent richting de bal. da Cunha draait met de bal, schiet en ... Stręt probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Piec is nu in balbezit. Piec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mommens heeft problemen om de bal te vangen. Piec is nu in balbezit. Piec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 19:0

70e minuut.
Piec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Cunha is nu in balbezit. Mulazzano speelt de bal door. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 20:0

72e minuut.
Mulazzano passt de bal zonder na te denken. Wyręba rent richting de bal. Lətifov onderschept slim de pass. Lətifov geeft een hoge lob. da Cunha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulazzano onderschept slim de pass. Mulazzano speelt de bal door. da Cunha rent richting de bal. da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 21:0

75e minuut.
Klungelig pakt Mommens de bal. Mommens probeert naar een medespeler te passen. Mulazzano is nu in balbezit. Mulazzano geeft een lange en hoge pass. da Cunha krijgt zijn hoofd ertegen. Zakwas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 22:0

76e minuut.
Wojski rent richting de bal. Mulazzano is nu in balbezit. Mulazzano probeert naar een medespeler te passen. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommens passt de bal in één keer door. Lewczuk speelt de bal door. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zakwas trapt de bal weg. Lewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewczuk geeft een hoge lob. da Cunha rent richting de bal. da Cunha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Zakwas trapt de bal weg. Lewczuk kopt de bal weg. Daar is Piec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokoły - Biała Drużyna 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokoły 21%, Biała Drużyna 79%.
KS Sokoły - Biała Drużyna 23:0