Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Wydry FC CKS Płomienie Pruszków
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak geeft de bal voor. Sadek speelt de bal door. Daar is Ilonczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilonczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kwiek met een sublieme pass. Muciek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamczyk. Muciek raakt geblesseerd tijdens het duel. Sadek met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski probeert naar een medespeler te passen. Rocki speelt de bal door. Adamczyk rent richting de bal. Adamczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Papciak rent richting de bal. Papciak speelt de bal door. Wróblewski is nu in balbezit. Wróblewski schiet op doel. Podżorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Głodowski probeert naar een medespeler te passen. Wordamski is nu in balbezit. Wordamski geeft de bal voor. Ilonczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wordamski speelt de bal door. Ilonczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonczak passt de bal zonder na te denken. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Nadolny bokst de bal weg. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Wydry FC - CKS Płomienie Pruszków 1:0

34e minuut.
Daar is Ilonczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kręcichwost is nu in balbezit. Głąbiński onderschept slim de pass. Ilonczak rent richting de bal. Ilonczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Wydry FC 59%, CKS Płomienie Pruszków 41%.
Dzikie Wydry FC - CKS Płomienie Pruszków 1:0

55e minuut.
Wordamski met de inworp. Ilonczak kan de bal niet met de borst controleren. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. Nadolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Głąbiński kopt de bal weg. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Ilonczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilonczak krijgt een gele kaart. Miąszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Miąszkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bulajski de bal. Papciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Głodowski passt de bal met de wreef. Wróblewski is nu in balbezit. Sadek begaat een overtreding. Sadek krijgt een gele kaart. Wróblewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wróblewski kan niet meer verder spelen. Gregorczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Wydry FC 51%, CKS Płomienie Pruszków 49%.
Dzikie Wydry FC - CKS Płomienie Pruszków 1:0