Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:06
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0155
  • Stadion: ZL Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2272
ZL FC Łódz II
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Chojanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betliński is nu in balbezit. Patas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Betliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Pitek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ZL - FC Łódz II 0:1

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chomentowski zal de hoekschop nemen. Późniak heeft problemen om de bal te vangen. Betliński rent richting de bal. Betliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZL - FC Łódz II 0:2

31e minuut.
Unierzycki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Patas de bal. Patas speelt de bal door. Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Unierzycki is nu in balbezit. Wierszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierszewski speelt de bal door. Buchner is nu in balbezit. Buchner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tyczkowski trapt de bal weg. Chomentowski is nu in balbezit. Piotrkowczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Piotrkowczyk krijgt een gele kaart. Chomentowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brzeziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dutkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Patas speelt de bal door. Mijal rent richting de bal. Mijal passt de bal zonder na te denken. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZL 34%, FC Łódz II 66%.
ZL - FC Łódz II 0:2

54e minuut.
Tyczkowski geeft een lange en hoge pass. Chojanecki rent richting de bal. Chojanecki geeft een lange en hoge pass. Para is nu in balbezit. Para draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Patas speelt de bal door. Wojciechowski controleert de bal met de borst. Wierszewski rent richting de bal. Chojanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojanecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chojanecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Późniak de bal. Betliński rent richting de bal. Betliński schiet op doel. Śmiałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Unierzycki rent richting de bal. Patas verovert de bal door een tackle van achteren. Patas probeert naar een medespeler te passen. Buchner rent richting de bal. Buchner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Patas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojanecki passt de bal zonder na te denken. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZL - FC Łódz II 0:3

87e minuut.
Wierszewski passt de bal met de wreef. Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka begaat een overtreding. Pliszka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZL 48%, FC Łódz II 52%.
ZL - FC Łódz II 0:3