Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IKCIWEL Team CKS Płomienie Pruszków
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Miąszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień is nu in balbezit. Pleśnar rent richting de bal. Pleśnar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szymborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczyk onderschept slim de pass. Adamczyk speelt de bal door. Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKCIWEL Team - CKS Płomienie Pruszków 0:1

15e minuut.
Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciaciak verovert de bal door een tackle van achteren. Paciaciak speelt de bal door. Bień is nu in balbezit. Bień haalt uit met een fantastische trap. Nadolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKCIWEL Team 54%, CKS Płomienie Pruszków 46%.
IKCIWEL Team - CKS Płomienie Pruszków 0:1

49e minuut.
Pesel speelt de bal door. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak begaat een overtreding. Papciak krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Szymkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szymkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pudysiak probeert naar een medespeler te passen. Głodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień verovert de bal door een tackle van achteren. Bień draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IKCIWEL Team - CKS Płomienie Pruszków 1:1

57e minuut.
Miąszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miąszkiewicz met een sublieme pass. Pesel is nu in balbezit. Gregorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IKCIWEL Team - CKS Płomienie Pruszków 1:2

59e minuut.
Ludwikowski speelt de bal door. Kręcichwost is nu in balbezit. Kręcichwost geeft de bal voor. Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Papciak speelt de bal door. Klungelig pakt Gregorczyk de bal. Szymkiewicz is nu in balbezit. Gregorczyk onderschept slim de pass. Gregorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bień kopt de bal weg. Suchorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchorowicz passt de bal in één keer door. Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKCIWEL Team 64%, CKS Płomienie Pruszków 36%.
IKCIWEL Team - CKS Płomienie Pruszków 1:2