Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton Hove and Albion Juventus 1897 Calcio
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Pietrkiewicz passt de bal zonder na te denken. Sroka is nu in balbezit. Sroka met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton Hove and Albion - Juventus 1897 Calcio 0:1

22e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz speelt de bal door. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Piszczyk met een sublieme pass. Rylik rent richting de bal. Gliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gliński krijgt een gele kaart. Rylik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rylik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Będziński springt en kopt de bal. Daar is Morda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Rylik verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan onderschept slim de pass. Kapitan met een sublieme pass. Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik schiet op doel. Filisiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciapulewicz met de inworp. Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński onderschept slim de pass. Gliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton Hove and Albion 51%, Juventus 1897 Calcio 49%.
Brighton Hove and Albion - Juventus 1897 Calcio 0:1

69e minuut.
Zimnawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnawoda passt de bal zonder na te denken. Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk geeft een hoge lob. Morda heeft problemen om de bal te vangen. Dymanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Orlik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kozera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton Hove and Albion 50%, Juventus 1897 Calcio 50%.
Brighton Hove and Albion - Juventus 1897 Calcio 0:1