Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danka`s Team Wildeckie Armaty
spadkowa_2021 Tactiek 532 ro2
48% Balbezit 52%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
50.5 gemiddelde waardering 39.2
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjørnmose. Anghelinii raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidal met een snel genomen vrije trap. Tržil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Saraceno stond buitenspel. van der Moot neemt vlug de vrije trap. Krišica is nu in balbezit. Tržil onderschept slim de pass. Tržil schiet op doel. Grideanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tržil kopt de bal weg. Bakowsky rent richting de bal. Miller rent richting de bal. Bakowsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bakowsky schiet op doel. Grideanu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bjørnmose passt de bal zonder na te denken. Vidal rent richting de bal. Vidal passt de bal zonder na te denken. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ośródka rent richting de bal. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw geeft de bal voor. Bakowsky is nu in balbezit. Bakowsky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
de Andrés geeft een hoge lob. Anghelinii kopt de bal weg. Stark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tržil rent richting de bal. Tržil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Valter geeft een hoge lob. Krišica is nu in balbezit. Tržil onderschept slim de pass. Tržil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Wildeckie Armaty 1:0

37e minuut.
Bjørnmose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yervinyan geeft een hoge lob. Vidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno schiet op doel. Wieża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kusz is nu in balbezit. Vidal onderschept slim de pass. Vidal passt de bal in één keer door. Tržil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tržil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vidal geeft de bal voor. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Tržil is nu in balbezit. Tržil draait met de bal, schiet en ... Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Yervinyan is nu in balbezit. Yervinyan geeft een hoge lob. Saraceno rent richting de bal. Saraceno draait met de bal, schiet en ... Wieża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danka`s Team 25%, Wildeckie Armaty 75%.
Danka`s Team - Wildeckie Armaty 1:0

48e minuut.
Stark geeft de bal voor. van der Moot is nu in balbezit. van der Moot geeft een hoge lob. Tržil rent richting de bal. Tržil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Krišica heeft problemen om de bal te vangen. Bakowsky rent richting de bal. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Tržil verovert de bal door een tackle van achteren. Tržil schiet op doel. Grideanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Stark geeft een hoge lob. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een hoge lob. Tržil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tržil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hryciuk is nu in balbezit. Hryciuk geeft een lange en hoge pass. Bakowsky maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal onderschept slim de pass. Vidal geeft een hoge lob. Tržil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Wildeckie Armaty 2:0

63e minuut.
Miller passt de bal met de wreef. Hryciuk geeft een lange en hoge pass. Tržil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tržil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Wildeckie Armaty 3:0

69e minuut.
Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Valter is nu in balbezit. Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Phú haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
de Andrés is nu in balbezit. de Andrés geeft de bal voor. Kusz heeft problemen om de bal te vangen. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danka`s Team 34%, Wildeckie Armaty 66%.
Danka`s Team - Wildeckie Armaty 3:0