Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hirek Team Delinki 2021
Normal Tactiek d1
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Andraszak met een sublieme pass. Sfora is nu in balbezit. Sfora met een sublieme pass. Butor is nu in balbezit. Butor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rachwalik geeft een lange en hoge pass. Camacho kopt de bal weg. Klungelig pakt Butor de bal. Moras is nu in balbezit. Moras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dorożyński rent richting de bal. Wieczerek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczerek passt de bal in één keer door. del Val bereikt de bal nog maar net als eerste. del Val geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hirek Team 70%, Delinki 2021 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hirek Team - Delinki 2021 0:0

46e minuut.
Tłokiński rent richting de bal. del Val onderschept slim de pass. del Val probeert naar een medespeler te passen. Wilczkowski rent richting de bal. Wilczkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wieczerek is nu in balbezit. Wieczerek geeft een hoge lob. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor draait met de bal, schiet en ... Amsterdamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu geeft een lange en hoge pass. Moras is nu in balbezit. Moras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hirek Team - Delinki 2021 0:1

85e minuut.
Sfora neemt vlug de vrije trap. Wysiecki kan de bal niet met de borst controleren. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor schiet op doel. Amsterdamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hirek Team - Delinki 2021 0:2

87e minuut.
Rachwalik is nu in balbezit. Rachwalik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieczerek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sfora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sfora controleert de bal met de borst. Sfora geeft de bal voor. Wysiecki heeft problemen om de bal te vangen. Butor is nu in balbezit. Butor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hirek Team 69%, Delinki 2021 31%.
Hirek Team - Delinki 2021 0:2