Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudowne Eryki Stall Mielec
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ślepokura rent richting de bal. Melnicki is nu in balbezit. Met opzet legt Pijawka zijn tegenspeler op de grond. Pijawka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Maciągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maciągowski met een sublieme pass. Burek rent richting de bal. Burek schiet op doel. Babiarz kopt de bal weg. Kuźdub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Inworp. Stolc met de inworp. Kalita rent richting de bal. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Wenta kopt de bal weg. Wiktorski bokst de bal weg.

13e minuut.
Kalita heeft problemen om de bal te vangen. Melnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnicki geeft een lange en hoge pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolc met een snelle inworp. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita onderschept slim de pass. Kalita geeft de bal voor. Paal!

26e minuut.
Melnicki kopt de bal weg. Daar is Łopaciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Wiktorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - Stall Mielec 0:1

36e minuut.
Maciągowski kopt de bal weg. Daar is Kosmalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burek rent richting de bal. Burek haalt uit met een fantastische trap. Babiarz controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Eryki 55%, Stall Mielec 45%.
Cudowne Eryki - Stall Mielec 0:1

49e minuut.
Pudysiak is nu in balbezit. Pudysiak passt de bal in één keer door. Pruśniewski rent richting de bal. Maciągowski onderschept slim de pass. Maciągowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stolc is nu in balbezit. Stolc passt de bal in één keer door. Ślepokura probeert naar een medespeler te passen. Burek is nu in balbezit. Burek schiet op doel. Kuźdub probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kosmalski trapt de bal weg. Kalita rent richting de bal. Kalita speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Wiktorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Eryki 35%, Stall Mielec 65%.
Cudowne Eryki - Stall Mielec 0:1