Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Jedność Grabownia RTS Widzew 1910 Łódź
Normal Tactiek 424
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Piekarek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muraś komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Fabicki de bal onder controle te krijgen. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski passt de bal met de wreef. Muraś rent richting de bal. Muraś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gawlik onderschept slim de pass. Muraś is nu in balbezit. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraś is nu in balbezit. Muraś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Remiś probeert naar een medespeler te passen. Nowotniak heeft problemen om de bal te vangen. Smoleń probeert naar een medespeler te passen. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Jedność Grabownia 65%, RTS Widzew 1910 Łódź 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TKKF Jedność Grabownia - RTS Widzew 1910 Łódź 0:0

48e minuut.
Burliga verovert de bal door een tackle van achteren. Burliga speelt de bal door. Rotocki rent richting de bal. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Obrębski rent richting de bal. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz rent richting de bal. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nowotniak rent richting de bal. Bartoszewicz rent richting de bal. Smoleń begaat een overtreding. Smoleń krijgt een gele kaart. Bartoszewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obrębski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Rotocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazimierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Jedność Grabownia 50%, RTS Widzew 1910 Łódź 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TKKF Jedność Grabownia - RTS Widzew 1910 Łódź 0:0