Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wildeckie Armaty Hirek Team
532 ro2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 20.8
good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Rachwalik kopt de bal weg. Daar is Yervinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yervinyan passt de bal in één keer door. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Wilczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stark is nu in balbezit. Stark passt de bal in één keer door. Phú is nu in balbezit. Phú schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Yervinyan speelt de bal door. Endriulis rent richting de bal. Endriulis geeft de bal voor. Phú maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Wysiecki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Yervinyan onderschept slim de pass. Bjørnmose bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørnmose geeft een hoge lob. Phú rent richting de bal. Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Hirek Team 1:0

22e minuut.
Tłokiński probeert naar een medespeler te passen. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú passt de bal in één keer door. Saraceno rent richting de bal. Saraceno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Endriulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yervinyan geeft een lange en hoge pass. Saraceno krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Amsterdamski speelt de bal door. Yervinyan kopt de bal weg. Daar is Kurdziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wysiecki trapt de bal weg van het doel. Yervinyan rent richting de bal. Yervinyan probeert naar een medespeler te passen. Phú rent richting de bal. Phú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Wysiecki onderschept slim de pass. Wysiecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Endriulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yervinyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bjørnmose met een snelle inworp. Yervinyan rent richting de bal. Yervinyan passt de bal zonder na te denken. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bjørnmose met een sublieme pass. Saraceno rent richting de bal. Saraceno met een sublieme pass. Phú rent richting de bal. Phú schiet op doel. Amsterdamski bokst de bal weg. Saraceno rent richting de bal. Saraceno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Hirek Team 2:0

44e minuut.
Endriulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yervinyan heeft problemen om de bal te vangen. Yervinyan passt de bal met de wreef. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saraceno rent richting de bal. Saraceno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildeckie Armaty 20%, Hirek Team 80%.
Wildeckie Armaty - Hirek Team 2:0

48e minuut.
Doeltrap. Amsterdamski met een harde bal richting middenveld. Andraszak kopt de bal weg. Phú is nu in balbezit. Phú draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Murarczyk geeft een hoge lob. Bjørnmose kopt de bal weg. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yervinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yervinyan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Hirek Team 3:0

58e minuut.
Wilczkowski is nu in balbezit. Bjørnmose onderschept slim de pass. Bjørnmose met een sublieme pass. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kusz rent richting de bal. Kusz geeft de bal voor. Wysiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yervinyan rent richting de bal. Yervinyan passt de bal met de wreef. Phú rent richting de bal. Phú draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Endriulis de bal. Andraszak is nu in balbezit. Yervinyan begaat een overtreding. Yervinyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildeckie Armaty 36%, Hirek Team 64%.
Wildeckie Armaty - Hirek Team 3:0