Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudowne Eryki FC STRUZIK
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren. Pijawka geeft een hoge lob. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołopa verovert de bal door een tackle van achteren. Żołopa met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Burek rent richting de bal. Burek passt de bal in één keer door. Pachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski onderschept slim de pass. Maciągowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren. Pijawka geeft de bal voor. Inworp. Skrzat met een snelle inworp. Czpiotek geeft een hoge lob. Wiktorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Eryki 44%, FC STRUZIK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cudowne Eryki - FC STRUZIK 0:0

54e minuut.
Suchorowicz is nu in balbezit. Burek onderschept slim de pass. Burek speelt de bal door. Żołopa is nu in balbezit. Żołopa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Maciągowski rent richting de bal. Suchorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski onderschept slim de pass. Maciągowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren. Pijawka speelt de bal door. Łopaciński is nu in balbezit. Garbień rent richting de bal. Garbień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Grzebinoga met een snelle inworp. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garbień is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Halama kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Garbień verovert de bal door een tackle van achteren. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga geeft de bal voor. Burek is nu in balbezit. Burek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - FC STRUZIK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Eryki 47%, FC STRUZIK 53%.
Cudowne Eryki - FC STRUZIK 1:0