Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Jedność Grabownia KS Cichy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Kasprzak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mach draait met de bal, schiet en ... Płotnikowski probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Jedność Grabownia - KS Cichy 0:1

10e minuut.
Fita geeft een lange en hoge pass. Skirło kopt de bal weg. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania verovert de bal door een tackle van achteren. Bania geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gawlik is nu in balbezit. Gawlik geeft een lange en hoge pass. Siekierecki heeft problemen om de bal te vangen. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz schiet op doel. Rotocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Piwowar met de inworp. Kasprzak speelt de bal door. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania is nu in balbezit. Bania haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Celeban passt de bal zonder na te denken. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita probeert naar een medespeler te passen. Mach is nu in balbezit. Mach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Jedność Grabownia 58%, KS Cichy 42%.
TKKF Jedność Grabownia - KS Cichy 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Kasprzak de bal. Kasprzak geeft een hoge lob. Fita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pijawka kopt de bal weg. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartoszewicz. Celeban raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Remiś geeft een hoge lob. Bartoszewicz rent richting de bal. Kasprzak begaat een overtreding. Kasprzak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Jedność Grabownia 47%, KS Cichy 53%.
TKKF Jedność Grabownia - KS Cichy 0:1