Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew 1910 Łódź Kujawski Rój
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Petryna met de inworp. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Babicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn onderschept slim de pass. Gałuszko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gałuszko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew 1910 Łódź 46%, Kujawski Rój 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTS Widzew 1910 Łódź - Kujawski Rój 0:0

57e minuut.
Smoleń rent richting de bal. Trzonek onderschept slim de pass. Babicki begaat een overtreding. Babicki krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Trzonek is nu in balbezit. Smoleń onderschept slim de pass. Grzesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń verovert de bal door een tackle van achteren. Smoleń geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bożej probeert naar een medespeler te passen. Piekarek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bożej. Piekarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Smoleń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Babicki speelt de bal door. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek speelt de bal door. Jegor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew 1910 Łódź - Kujawski Rój 0:1

73e minuut.
Skrobosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smoleń is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trzonek. Smoleń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smoleń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Majster kopt de bal weg. Babicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Babicki speelt de bal door. Petryna is nu in balbezit. Petryna geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS Widzew 1910 Łódź - Kujawski Rój 1:1

77e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Popowicz geeft een lange en hoge pass. Ałtyn probeert de bal aan de voet te houden. Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarek draait met de bal, schiet en ... Szeremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Jegor kopt de bal weg. Trzonek is nu in balbezit. Korfanty bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor is nu in balbezit. Jegor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ałtyn is nu in balbezit. Smoleń verovert de bal door een tackle van achteren. Smoleń met een sublieme pass. Piekarek heeft problemen om de bal te vangen. Piekarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew 1910 Łódź 39%, Kujawski Rój 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTS Widzew 1910 Łódź - Kujawski Rój 1:1