Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hirek Team TKKF Jedność Grabownia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Andraszak passt de bal in één keer door. Tłokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłokiński met een sublieme pass. Wilczkowski is nu in balbezit. Wilczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hirek Team - TKKF Jedność Grabownia 1:0

11e minuut.
Szyndrowski met de inworp. Tłokiński met een sublieme pass. Wilczkowski is nu in balbezit. Wilczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hirek Team - TKKF Jedność Grabownia 2:0

13e minuut.
Andraszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz rent richting de bal. Andraszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewicz schiet op doel. Amsterdamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Szyndrowski haalt uit met een fantastische trap. Remiś probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szyndrowski neemt de hoekschop. Dorożyński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Gawlik met een sublieme pass. Rachwalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwalik geeft een hoge lob. Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Płotnikowski heeft problemen om de bal te vangen. Smiotanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilczkowski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Wilczkowski rent richting de bal. Wilczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hirek Team - TKKF Jedność Grabownia 3:0

27e minuut.
Burliga met een sublieme pass. Pijawka rent richting de bal. Pijawka probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hirek Team 43%, TKKF Jedność Grabownia 57%.
Hirek Team - TKKF Jedność Grabownia 3:0

74e minuut.
Daar is Burliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwalik rent richting de bal. Rachwalik geeft de bal voor. Wilczkowski is nu in balbezit. Wilczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Obrębski is nu in balbezit. Obrębski speelt de bal door. Kurdziel is nu in balbezit. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hirek Team 44%, TKKF Jedność Grabownia 56%.
Hirek Team - TKKF Jedność Grabownia 3:0